ja som sa tiež nepochválil s mojou novou hračkou, pred týždnom kupovanou, 2,3 kg Whey Gold Standard od Optimum Nutrition a je vinikajúci, super rozpustnosť a chuť, mám extrémne mliečnu čokoládu, chutí ako kakavko, keď je mliekom.
1377630044463.jpg
Naposledy upraveno noirbun; 27-08-13 v 19:21. Důvod: preklep
Ja nic na regeneraci momentalne neberu a cvicim 5 dni v tydnu, jak jsem psal, po nejakejm case si zvyknes, kazda partie potrebuje jinou dobu ale nohy te budou bolet furt a ze vseho nejvic..
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Někdo nějaké nové centimetry ? :)
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Možná tam v pase :-D
Od doby co jsem založil firmu, tak jsem posilovnu neviděl. Nemám na to čas, za to mám spusty výmluv proč tam nejít :-)
Když jsem chodil na výšku, tak jsem ještě posilku zvládal a taky jsem zkoušel různé ty "pomocníky" (L-glutamin, Kre-alkalin 1500, atp.)
Završil jsem to sérií "Benche" 2x105kg, 2x100kg a pak jsem prostě už do posilky nechodil.
xD
Náš svět jde do sraček,ale to neznamená,že to vzdáš i TY!
Když prach a špína pokrývá, tvojí rodnou zem,
nic jiného ti nezbývá, tak zbraň do rukou vem.
A bojuj z hlavou vztyčenou než ti dojde dech,
braň svojí zemi zničenou, buď hrdej že seš Čech.
V případě mě se týkající žádosti o unban mi prosím zašlete zprávu.Z důvodu slabé aktivity nestíhám všechno číst,díky.
http://gifun.net/?p=4535
aj s protakom naberies,aj schudnes, podla stravy, len potrebujes v prvom rade dobru stravu, tvori 70% úspechu, radšej investuj najprv do toho, ako do doplnkov
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)