Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 45

Téma: Superultraprogamer Paradoxx - staznost

Threaded View

Banned
    Datum registrace
    Aug 2011

Odpověď: Re: Superultraprogamer Paradoxx - staznost

Citovat Původně založeno ParadoXX Zobrazit příspěvky
    ptb je tam od toho,aby vyrovnával sílu týmu.Pokuď si všimnu,že se někdo úmyslně přehazuje ze slabšího týmu do lepšího,dávám ban na 30 minut,jelikož je to nejnižší taxa,co de.Kdyby šlo banovat na 5 minut,dostane 5 minut.Tim to hasne.A končim tuhle debatu,která nikam nevede a už od začátku nikam nevedla a stížnost neni oprávněná.
    stale si myslis ze si bol v lepsom teame? naivny... a asi si stale nepochopil, ze ja k tebe do toho tvojo superultrapg teamu umyselne nevliezol. tu sa nikdy nic nezacne poriadne riesit, hlavne ked ide o admina, kazdy vie co paradox robi ingame ale kvoli tomu ze ma modru farbicku a asi zaliezol poriadne dozadu to nikoho nezaujima... uz len cakam na to kedy to locknete a date do archivu, ako sa tu riesi polovica staznosti... som ohromeny ze si tu vlastne napisal, co tak zrazu?
    btw. Kotel, ten tvoj genialny post ma rozosmial. +1

Citovat Původně založeno ParadoXX Zobrazit příspěvky
    Upozorňuju,že dostal kick hned,jak sem si toho všimnul.A jelikož se napojil znova a přidal se zase k tomu týmu,tak už to bylo jasný,že?Takže nevim,co tu proti mně máte.
    A pokuď de o zneužívání práv,nevim,kdo to tu vymyslel,že to dělám já.Podivejte se,jak já ty práva používám.Pouze a jenom k dodržování pravidel cska.Takže špínu zkuste házet na někoho jinýho.Charon má pravdu.Jak vidíte muj nick,tak si hnedka musíte zanadávat,přitom ani nevíte,která bije.
    teamy si nevyberam, vzdy 3x stlacim enter a kedze bolo o 1 hraca menej u CT tak ma to k vam hodilo... keby si si vsimol co som ti pisal, ze nech ma hodis k T, lebo som hned vedel ze to vezmes tak, ze prechadzam do overu, mohli sme predist banu a aj tejto staznosti.. kedze si to ignoroval tak som podal staznost..
    Naposledy upraveno Kazki; 29-08-13 v 20:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání