Tak sem to přečetl a nevím jestli se smát, nebo kroutit hlavou.

Každej jsme nějakej, každej má svůj osobní život, který se promítne i do chování zde. Co člověk, to jiná povaha. Holt jsou typy lidí, kteří se druhým nelíbí.

K Paradoxxovi: poslední dobou ho často potkávám ve hře. Narozdíl od jiných adminů prakticky nikdy nic nenapíše, nepozdraví. Občas jsem s ním nesouhlasil v posuzování cheaterů zde na forku. Každopádně mnozí (včetně mě) by si mohli brát příklad v jeho aktivitě, neboť jsem si všiml, že často řeší hlášení tady i ve hře. Vůči mé osobě se nikdy neprojevil arogantně, špatně, vlastně nijak. Jednou sme si psali pm ohledně rady s cheatery. Naprosto normálně. Nevadí mě, nežeru ho, ale myslím, že práci odvádí dobře. Ani jsem nikdy nebyl svědkem, že se nevhodně chová. Možná, že na tom něco pravdy je, nevím, já mluvím za sebe. Ale mě taky občas ujedou nervy a pak jen čekám, kdy si někdo bude stěžovat, že jsem ho vyhodil. Já drobnosti řeším kickem. Ban jen za nějakou mou hranicí. Ale je to na každém z nás. Něktěří stěžovatelé chtějí jen být vidět a tak si vyhlídnou někoho, do koho se trefuje většina a pak to má dotyčný zavařený, i když skutečnost může být jiná /obecně řečeno/.