Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 31 do 45 z 48

Téma: Jump Web - KZ, LJ

d0nut
    Guest

Re: Jump Web - KZ, LJ

Tak hoši,
    mám "rekord", strafuju "jakoby" countjump a dávám si 230 + - :) Jinak až se mi podaří vyřešit web tak vás tam třeba dám. Jinak sem se nudil tak sem udělal pár lowjumpů na de_train :) BTW: Dlouho sem tu nebyl :D
    http://www.youtube.com/watch?v=uR4GLMOU_eA

Expert člen
    Datum registrace
    Nov 2010

ses asi hodně nudil co :D eště chvíli a naučíš se to pořádně :) jinak ten skok na ten zebrik, dopadl si asi tak 10 cm od země a odrazil ses s metrovou rezervou :D kdyby ses odrazil normálně tak dopadáš do půlky žebříku..

d0nut
    Guest

1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

WOW!
    Konečně sem pochopil strafe a konečně mám i sync!!!

LJ Distance: 236.158035 Maxspeed: 294.439392 (23.879) Prestrafe: 270.559936 Strafes: 2 Sync: 85
    LJ Distance: 239.435668 Maxspeed: 283.276580 (0.000) Prestrafe: 283.276580 Strafes: 1 Sync: 0
    jo a HJ mam 232
    EDIT: OMG!! YESH YESH YESH!!! HURÁ :D

na 10aa!!!

BTW: Sem rád že za mnou všichni stojíte, chci abychom s několika chlapy z KZ scény v čechách nějak vynikli a aby zaznělo někdy něco o našem státečku :D
    Naposledy upraveno d0nut; 11-07-11 v 23:06.

Banned
    Datum registrace
    Nov 2010

3 z 3 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

No tak jestli vyniknem zpusobem "Hej bro cum dal sem 240 se skautem" tak to bude trapas, prepaac.

243 se scoutem je 233 s knifem a promiň, ale já dám na 1 strafu 235 :D. Ale jinak ti gratuluju, že si to pochopil. Trénuj a časem se naučíš ;).

d0nut
    Guest

Sakra, sakra, sakra!! xD -.- NOOOOO! Sakra musim dat 240 s debilni pistolkou :D

Banned
    Datum registrace
    Nov 2010

Citovat Původně založeno d0nut Zobrazit příspěvky
    Sakra, sakra, sakra!! xD -.- NOOOOO! Sakra musim dat 240 s debilni pistolkou :D

Ne, musis dat 255 s normalni pistolkou, 265 CJ s normalni pistolkou, prestat se chovat jak kokot a delat trapny videa, pak se muzem bavit o nejakym kz webu

d0nut
    Guest

Jak může někdo začínat z 235 na 250 lol, btw nevim o jakym kokotovi mluvíš, ale já to nejsem..-.-

jo a s tema trapnejma videama, nejsi moje máma abys mě odsřihl od Youtube. Gratz sinor.
    Naposledy upraveno d0nut; 12-07-11 v 12:18.

Banned
    Datum registrace
    Nov 2010

Jak může někdo začínat z 235 na 250 lol, btw nevim o jakym kokotovi mluvíš, ale já to nejsem..-.-

jo a s tema trapnejma videama, nejsi moje máma abys mě odsřihl od Youtube. Gratz sinor.

Jezis, zacinej si jak chces, ale necpi to ostatnim, pac vetsinou je to low. Co delas na youtube mam v pici, jenom si uvedom ze to tvy "krydz video" ma 64 shlidnuti (ja se koukal 10x, prislo mi to funny) a 1 dislike, takze mozna bys mohl o odstrizeni od Youtube zacit uvazovat sam, cyao.

d0nut
    Guest

To jsem taky udělal ale ne kvuli tobě :D A já říkám že začínám s KZ tak sem udělal videjko aby mi lidi poradili jak na to omg omg omg omg .... A já se možná odsřihnu což asi nepujde, jo a shlednuti? ma mi to vadit? Udělej si vlastní HAJ SKYL MOVÝ ČEK REPABLIK YEAH MRTE DAL SEM PROTI BOTAM 5HS OMG OMGOMG a schválně jestli vůbec ti na to někdo koukne, cya gb...

Banned
    Datum registrace
    Nov 2010

Jj, presne to udelam kryple malej, pak to dam na nejaky cs forum a budu se koukat, jak se mi lidi vysmivaj, hahaha, si hustI

btw nejaky dema z hns mam, klidne ti je sem postnu

Stálý člen
    Datum registrace
    Feb 2011

Tak hoši,
    mám "rekord", strafuju "jakoby" countjump a dávám si 230 + - :) Jinak až se mi podaří vyřešit web tak vás tam třeba dám. Jinak sem se nudil tak sem udělal pár lowjumpů na de_train :) BTW: Dlouho sem tu nebyl :D
    http://www.youtube.com/watch?v=uR4GLMOU_eA
    Seš fakt frajer ! Takový "rekordman" se jen tak nevidí. Čekám že to všem na "KZ scéně" nandáš. Co chceš tím videem dokázat ? Jaký seš idiot nebo jumper ?

Stálý člen
    Datum registrace
    Feb 2011

Můj ljr na 100aa je 250, na HnS jdu jen když mě tam pozve pan pi.Ca, proto tak malý ljr.

d0nut
    Guest

"lowjumpŮ"

Ano je to LOW proto LOWJUMP!!! -.-

Jumper ani idiot nejsem, na scéně to nikomu rozdat nechci.... Jen sem se ptal na tipy a triky a nikomu sem nechtěl říkat ..... ,.....,....,.... atd...

dtr: Pekny jump, na 100aa? Dobre

BTW EHM:
    "d0nut is now 6 in lj top with 259.991638" :D
    Naposledy upraveno d0nut; 13-07-11 v 18:57.

Stálý člen
    Datum registrace
    Feb 2011

"lowjumpŮ"

Ano je to LOW proto LOWJUMP!!! -.-

Jumper ani idiot nejsem, na scéně to nikomu rozdat nechci.... Jen sem se ptal na tipy a triky a nikomu sem nechtěl říkat ..... ,.....,....,.... atd...

djr: Pekny jump, na 100aa? Dobre

BTW EHM:
    "d0nut is now 6 in lj top with 259.991638" :D
    Kdo to je djr ? Jinak díky jestli to bylo na mne :D.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání