Strana 9 z 17 PrvníPrvní ... 7891011 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 121 do 135 z 247

Téma: Kotelna Cup Vol. III

Nováček Avatar uživatele uNfaiL
    Datum registrace
    Aug 2011

Re: Kotelna Cup Vol. III

výborný turnaj cg

Naposledy upraveno Martasek540; 05-10-13 v 18:44.

Odpověď: Kotelna Cup Vol. III

Jo, vy jste nás vyřidili, protože jsme nedodali dema? Ten tupelko mě napsal 5 minut před zápasem, že máme dodat dema. Pak si mě jěště odstraní z přátel na steamu. Fakt super.

Ex-admin Avatar uživatele Tupelko
    Datum registrace
    Oct 2011
    Umístění
    Havířov

Re: Odpověď: Kotelna Cup Vol. III

Citovat Původně založeno Martasek540 Zobrazit příspěvky
    Jo, vy jste nás vyřidili, protože jsme nedodali dema? Ten tupelko mě napsal 5 minut před zápasem, že máme dodat dema. Pak si mě jěště odstraní z přátel na steamu. Fakt super.
    Bylo mě povedané, že jste nedodali dema když je někdo chtěl.Tak jsem vám napsal, abyste je co nejrychleji dodali.Dodali jste, ale asi pozdě když vás tam matis nenapsal.
    A odebral jsem si tě , protože na vas nemám už čas.

Stálý Maniak Avatar uživatele BiA Fz
    Datum registrace
    Aug 2011

osmifinále 18_00

HardMetBiaSliDes vs. D3rex 16:0 kontuma

dvakrát jsme vyhráli první kolo a oni si dávali restart

http://csko.cz/dema/upload/dir/slimpoj.dem

4:50 a 6:03 soupeř restartoval hru po prohraném prvním kole :D

MAly Buu - pritomen, kontumace potvrzena
    Naposledy upraveno Maly Buu; 05-10-13 v 19:10.

Kontakty: steam nebo PM
    The melody of logic will allways play out the truth.

Stálý Maniak
    Datum registrace
    Jan 2012
    Umístění
    on football field

Citovat Původně založeno uNfaiL Zobrazit příspěvky
    výborný turnaj cg
    Turnaj je dobry tak tu prestaň písať sračky o tom aky je turnaj, sam by si si nedal tolko driny ale zato ze ty si tard tak za to tu nikto nemôže

Nováček Avatar uživatele Ogy:)
    Datum registrace
    Aug 2013
    Umístění
    Košice

Akože turnaj organizácia lvl 000000000000000000000000 hej ako prpojíme sa na server , admin hrá s týmom ktorý je proti , reconectuje sa -_- server može ovládať každý potom že už prešlo prvé kolo a ovládame server , že sme dikvalifikovaný , dajaky admin Maly Buu more nikdy by som mu nedal práva šak to je kus ... nič nevie organizovať pri tupelkovi všetko v pohode hej sme si hrali ok , a tu taky kkt veľký nič žiadna organizácia nič , take turnaje keď organizovať tak s normálnymi ľuďmi abo radšej vobec -_- zo začiatku s Tupelkom sa mi to páčilo ale potom -_- -_- nič .. Turnaj na .. .

Citovat Původně založeno Ogy:) Zobrazit příspěvky
    Akože turnaj organizácia lvl 000000000000000000000000 hej ako prpojíme sa na server , admin hrá s týmom ktorý je proti , reconectuje sa -_- server može ovládať každý potom že už prešlo prvé kolo a ovládame server , že sme dikvalifikovaný , dajaky admin Maly Buu more nikdy by som mu nedal práva šak to je kus ... nič nevie organizovať pri tupelkovi všetko v pohode hej sme si hrali ok , a tu taky kkt veľký nič žiadna organizácia nič , take turnaje keď organizovať tak s normálnymi ľuďmi abo radšej vobec -_- zo začiatku s Tupelkom sa mi to páčilo ale potom -_- -_- nič .. Turnaj na .. .
    suhlasim s ogym pri tom adminovi bubu som ani nevedel ze to je admin sak hral s teckami a stale sa reconnectoval

Admin lvl 00000000 týmto u mna klesol

Server admin Avatar uživatele metriox
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    near Banská Bystrica

admin sa k nášmu teamu napojil, aby zistil či sme rdy, napísali sme že ešte čakáme na 5teho, ale kapitáni si môžu dať knife. Následne ste začali spamovať reštarty ( a iné) po čom vám admin Maly Buu napísal neovlaádajte server. Odohrali sa knife, dalo d2, a dal sa knife. Vybrali sme si T, a začalo sa. Najprv nebol nastavený freezetime, čiže sa muselo počkať na admina, aby to nastavil. Po nastavení vám tiež napísal aby ste neovládali server. Dalo sa live. Admin odišiel, lebo zrejme má viac povinností a vy hneď rr po tom čo sme vyhrali 1. kolo. Došiel admin, a dalo sa znova, no vy ste znovu dali rr... takže asi toľko k tomu

E : Aspoň 4krát som vám napísal že Maly Buu je admin, a že 5 tu ešte nieje(kým tam nebol) takže nevravte že ste to nevedeli.
    + mal nick "Admin Maly Buu"... komu to nieje jasné neviem.
    Naposledy upraveno metriox; 05-10-13 v 19:19. Důvod: info

Stálý Maniak
    Datum registrace
    Jan 2012
    Umístění
    on football field

Chlapče ty máš krámy alebo čo ? To je dáky problem že si dal admin reconnect ? Vy ste mali ako ludia čakať na začiatok zápasu ale bohužial niekto tu nema spravanie tak musi sa hrat so serverom a ked konečne padlo Live, zacal sa zapas a vsetko klapalo ako ma, tak my sme vyhrali kolo a vy ste dali rr a to iste druhe kolo. Tak tu nepiš ze turnaj je zlý, nauč sa správať a potom sem dojdi.bye

Stálý člen
    Datum registrace
    Feb 2011

Hej ,,more" seber se a běž brečet někam do piče. Organizací turnaje to není. Je to spíš tou účastí takových děcek jako seš ty.-_- cYa -_-... -_-..

Ex-admin Avatar uživatele Tupelko
    Datum registrace
    Oct 2011
    Umístění
    Havířov

Kotelegendy vs iNFUN
    16:9

The iNFANTRY - We have kazeta hack
    16 : 11

požadování dema od
    PROKOP sranjec a PROKOP frixoff
    -->ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ<--

̶N̶I̶K̶O̶L̶E̶T̶A̶
    ̶H̶o̶n̶e̶y̶ ̶c̶o̶c̶a̶i̶n̶e̶

Nováček
    Datum registrace
    Sep 2013

iNFANTRY : we have kazeta hack 16:11

Banned
    Datum registrace
    Oct 2013

Odpověď: Re: Kotelna Cup Vol. III

V zápase KOTELEGEND vs. iNFUN.SK měl tým KOTELEGEND nepovoleného hráče.
    Mají sestavu:
    19. KOTELEGENDY
    - fykseN (CL) - STEAM_0:1:26912185 - OK
    - Dlouhísek - STEAM_0:1:19672469 - OK
    - Caroline - STEAM_0:1:47301684 - OK
    - kaufly - STEAM_0:0:15436944 - OK
    - Evolve - STEAM_0:1:15876860 - OK
    náhradník: ewox - STEAM_0:1:29329773 - OK

V zápase hrál hráč Begrip! Yes :> (SID: STEAM_0:0:21291791), který není napsaný v sestavě.
    Důkaz: http://leteckaposta.cz/599009571

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání