Rixie dal jsem to tu proto že jsem tam hrál. Podle těchto pravidel tak mě napadlo že byste si stoho nějaké pravidlo vzali.
Zato že ty jsi hraješ na poctivého hráča kotelny.. Já nemůžu.A x krát jsem tě tam viděl..A kdyby tě vyhodili z kotelny utíkal bys nato tvoje GAYSHITES žebrat o práva.. Kdo hraje kotelnu věčinou usoudí že je lepší jak **CENSORED****CENSORED****CENSORED****CENSORED**** CENSORED****CENSORED****CENSORED****CENSORED****CE NSORED** tak jako já.. Přesto když má někdo VIP a kamarády tak jsi pude rád zahrát na **CENSORED****CENSORED****CENSORED****CENSORED**** CENSORED****CENSORED****CENSORED****CENSORED****CE NSORED**. a Nevím proč jim tak říkate.. Oni proti vám nic nemají.. Mluví o Kotelně v dobrém...a Ne jak Kotelna GAYSHITES.
Muj názor je že kotel ma servery udělané jednoduše a jsou super.. v Kvalitě a provedení lepší jak tvoje GAYSHITES. Jenom na GS se o něco víc uchytili hráči..Furien který udělal kotel. GS chválilo..Kotelnu hrám dobrý rok. **CENSORED****CENSORED****CENSORED****CENSORED**** CENSORED****CENSORED****CENSORED****CENSORED****CE NSORED** taky.. a Nedokazal jsem hraj jiný server než JB a Sniper War Mají to dost přehnané.. bohužel toto se libí asi víc lidem než servery normalní. a Věrím v to že pokuď udělá Kotel JailBreak taková jako Furien.Bude nucen udělat další JB. budeto strašný příval lidí.