http://www.protein.sk/e-364-mutant-mass---pvl
pokud mas polske chutove bunky tak ti nemusi sednout a pokud cvicis a zeres aspon trochu normalne tak naberes i kdyby si nechtel
http://www.protein.sk/e-364-mutant-mass---pvl
pokud mas polske chutove bunky tak ti nemusi sednout a pokud cvicis a zeres aspon trochu normalne tak naberes i kdyby si nechtel
Naposledy upraveno vedouci venny; 23-09-13 v 20:47.
#ego #boost
podle me je mass mutant jeden z nejlepsich za dobrou cenu jestli sedm kilo nesezeres muzes s nekym koupit na pul a izy
#ego #boost
“Nepřestáváme si hrát, protože stárneme. Stárneme, protože jsme si přestali hrát.“
imo kdyz si ektomorf tak je to celkem jedno. vsechno nebude fungovat stejne musi vyzkouset vic ja mam zkusenost s timto tak jsem mu to doporucil
#ego #boost
Mutant mass je celkem kvalitní, taky jsem ho měl a nabral jsem, ale stejně je to jen 1/5 toho, co musíš sežrat abys nabral, nabrat se dá i bez těchto doplňků stravy, stačí když si rozvrhne jídlo podle typu genetiky nebo jak se to jmenuje, pokuď jsi ektomorf, tak musíš jíst denně 1,5g x 1kg bílkovin, 7.5g x 1kg sacháčů, 1.5g x kg tuku, tím bys měl přibrat, tak si rozvrhni to jídlo, aby to tak nějak sedělo a přibereš ani nevíš jak, taky jsem ektomorf, takže to máš ozkoušené :)
Ale ty svaly se pak vypracovávají hodně těžce, při tomhle typu genetiky ti ty svaly rostou hrozně pomalu a je to hodně dlouhá a těžká cesta to vymakat, takže si to rozmysli předem, nebo pak skončíš s pneumatikou v pase <3
Naposledy upraveno Slunicko; 28-09-13 v 16:45.
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
“Nepřestáváme si hrát, protože stárneme. Stárneme, protože jsme si přestali hrát.“
stejne si rejpnu Termínem somatotyp označujeme kvantitativní popis stavby a kompozice lidského těla.
#ego #boost
Kaufly, ja ho taky mel a je jasne, ze za tu nizkou cenu to nebude unikat ale pro tyhle "cvicence" je to idealni, do zacatku
(to není urážka, je to myšleno tak, že když začínáte, tak je to ideální :))
Naposledy upraveno Slunicko; 30-09-13 v 15:16.
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Tak co měsíc to tady sedí kolik špačku ješte cvičí a papá sypáníčko ?
Vykašlal se na to už někdo, nebo přib1l někdo navíc kdo začal cvičit ?
Ješte otázka na slunce .. Jak jsi psal na první stránce ten tvuj jídelníček, stále ho ještě dodržuješ ?
Jasně že se pořád cvičí, je to srdeční záležitost :-)
tomu sa proste nevyhneš, je to ako fet, stále tú posilku potrebuješ :), a takisto aj sypaníčko, aj jedálniček
Spravna muzika ta nastartuje lepsie jak kreatin , topka Fort Minor-Remember the name
Sypání je pro bábovky :D Stejně nejvíc uznávam borce, kteří mají náročnější práci a mají sílu z dělaní ne že jen sedí u pc a mamka podej, udělej a vy jen sedíte u pc a žerete odměrky jednu za druhou a zvedate činky v posilce at je biceps ..
A nebo druha možnost workout ..
Na další stranu každého vkus a každý at si řídí svuj život jak chce ..
plz rekni mi jak mam zit v sedmnacti letech si toho zazil asi hodne a te prace
ted vazne nevim proc porad narazis na doplnky stravy az budes nemocnej taky ti nebudu rikat ze si babovka ze beres antibiotika a ze pak se o tebe musi nekdo starat a ze cenim radsi lidi co nejsou nemocni protoze svestky
Naposledy upraveno vedouci venny; 04-11-13 v 21:49.
#ego #boost
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)