mozna bazose nebo aukro ale petikilo neni moc da se na to nejak nasetrit si myslim
mozna bazose nebo aukro ale petikilo neni moc da se na to nejak nasetrit si myslim
#ego #boost
ja to napsal jak debil zase .. tyčku planuju tak okolo 4- 650 kč .. a pak dokoupím jakože kotouče 2x 5kg .. a pak uv1dime jestli dostanu nějakou korunu na praxi a jak budu to dávat .. ja myslím že s 30 kilama + tyčka vystačím nějakej čas :)
jen škoda že nemam nějakyho znameho co se na posilovani vyprdl a nema podobny věcičky doma, pak by se toho i sehnalo víc než kupovat všechno nové .. Viz ty činky nějaka 1 šroubovací chromka 10 kg jako klasická nahazovačka jsem sledoval že chtěli za to 1100 aj s poštou teda pokud to nebyl ješte lepší matroš, což mě přijde za jednu činku dost velká palka, proto jsem si radši koupil henty svině velike za 800 aj s poštákem a mám 2 ..
celkem invest tedka jsem koupil takovou lavici, od zname co jsem tu daval za 500 kaček moc na tom neudělám, ale něco přeci.. tedka bych chtěl koupit ješte tuhle a asi bude stačit .. ja spíš nechapu jak můžete ješte investovat do těch doplňku stravy, ale tak pro normalně vydělavajiciho to zas problem nebude ..
tak bucto si ryc boj nebo mas jine priority a penize nedavas do cigaret a alkoholu vzdycky se daji nejak sehnat penize
jinak si mel spis zkusit nevim odkad si nejakou skolu kde mas treba kamose a je tam posilka nebo tak neco vetsinou je to pro studaky zdarma nebo za hubicku
#ego #boost
S rovnou jde jet tricák taky, ale musíš k tomu mít lavici, nebo něco na ten způsob :) Ale na to by byli zase lepší jednoručky, když si koupíš jednoručky, máš to prakticky na všechno, od bicáku, přes záda i na nohy (můžeš s něma dřepovat :D) Ale cena bude za obě činky asi 2x velká, než za tu jednoručku no, já mám doma jednoručky a na každou závaží 30 kilo ale stejně je moc nepoužívám, protože jdu do posilky skoro každý den a pak to ještě cvičit doma? To ne :/
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Ve školní "místnostni která ma 5x 5 metru a říká se jí tělocvična je pár blbosti na posilovani včetně tohoto, ale raději posiluju u Tv při sledovani pořadu, kde mam klid ..
Posilku mam 11 km od naší vesnice, jsou tam luxusní stroje pěkná, nová vlez pro studenty myslím na den 60 - 70 kč ..
Jinak alkoholu neholduju max si dát v nedělu na večer 2 pivka s kámošem at se dobře spí a cigaretu jsem v hubě ješte neměl ..
Nějak druhej den hledám pěknou tyčku a zatím nejlevnější jsem našel tohle
http://www.vyprodeje24.cz/modules/on.../order-opc.php
Co na to říkáte ? :/ Co je v tom za extra rozdíly když je to víc ohnute ?
#ego #boost
radsi vyprazdnil kosik, jeste by se prohnul pod tou tarchou
http://csko.cz/d/9alyFdim
Zatim to neni ono, ale pořád je prostor se zlepšovat :)
Prsa od léta, záda taky a biceps od září. Necvičim pravidelně, prostě když se mi chce tak na to jdu. Nohy cvičim na fotbale při tréninku, takže neni třeba.
Do léta bych se chtěl zbavit tý vrstvy na břiše, ale je to ta nejtěžší část.
A rodiče mi to nijak neusnadnujou. Břicho vytvarovaný mám , ale neni to pod tim vidět... :/
Být tebou, tak naopak ještě víc přiberu, což ti rozšíří všechny partie a pak to vyrýsovat, dát si třeba na 3 měsíce lehčí objemovku, taky jsem teď četl časopis, tuším se jmenuje Fitness and bodybuilding a viděl jsem tam objemový jídelníček, který fungoval na základě zvyšování kalorií po 500 na tejden, začal první týden na 3000 kaloriích a končil na 5000, možná ho taky zkusím ;)
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)