tak k tomu abys vypadal jako on staci zrat denne jablko
#ego #boost
Byla to jen sranda, ale jak tomuhle vůbec někdo dokáže říkat břišáky? A ještě se s tím vychloubat na facebooku, já bych se pak styděl vyjít před barák, ještě si k tomu napíše popisek, jak na to maká každej den, já přísahám, že bych takový lidi nejradši mlátil ty vole... :D Když makám a vypadám takhle, fajn beru to, každej nějak začínal, ale když ti k tomu napíše, jak dlouho na to maká, přitom jak píše venny, denně sežere 1 jablko a je hotovej jako..
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
A co holky chlapi, chytáte nějaký na bicáky? :D Já se před 2ma týdnama s tou mojí rozešel a už 3/4 roku jsem nebyl lovit, tak abych nezapomněl jak na to :D
sa hambim, ze mam takeho chalana v priateloch, 55 kg, a on tam da toto https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...32832033_n.jpg a ešte tam dá že tvrdo odmakané :D
venci nahod sem taky tvoje brisaky, at je naco koukat :D treba se esovi taky zalibej
hej dal bych kdybych nejaky mel
#ego #boost
staci jeden, symbolicky. na ukazku vis co
rad bych ale vis co stydim se
#ego #boost
Me ted zajimaji vase holky, ne Vendelinovy buchty :-D
hej na bicepsy nebalim(jestli ted mam aspon 40 tak jsem rad :D) male mesto male pice co si mysli jak jsou high.. vsude devky vis jak pockam jestli pujdu na vysokou tak zacnu lovit nekde ve velkomeste
takze kardio kuming :D stesti ze mam pulrocni permicu takze si muzu chodit jak chci (y)
Naposledy upraveno vedouci venny; 15-12-13 v 22:00.
#ego #boost
Takze vsude stejny :-D ja uz taky myslel, ze jsem nasel tu pravou a pritom tu pravou a bohuzel stejnou naslo dalsi 50 typku :-)
nejhorsi je byt z toho tak v pici ze nemuzes ani jist a zhubnes deset kilo za tyden to se pak blbe zveda v posilce :( :D
#ego #boost
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)