Tak 3-6l nealka
E: 1,5 ve skole 1,5 doma a 1,5 na treninku a pak vecer tak vetsinou max 0,5 jinak v lete vic
Tak 3-6l nealka
E: 1,5 ve skole 1,5 doma a 1,5 na treninku a pak vecer tak vetsinou max 0,5 jinak v lete vic
#ego #boost
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
cvičím tiež už okolo dvoch rokov :) ale s prestávkami (letné rozbíjačky a podobné aktivity :D) teraz sa snažím 4x týždenne pravidelne.. Milujem ten pocit keď som v posilňovni proste paráda, ako Arnold povedal: ,,keď pumpuješ biceps, je to ako orgazmus, ako keď sa miluješ so ženou, takže ja mám nepretržitý orgazmus'' :) je to lepšie ako chodiť slopať každý vikend, je to výborné pre človeka, pre telo a človek sa celkovo lepšie cíti... :) takže tak no :)
Jsem v tom s vámi kluci. Pro mě je úplně nej pocit, když dojíždím poslední sérii a v momentu, kdy už to tak bolí, že se to nedá snést si nadělím ještě jedno opakování :)
http://postimage.org/
potom odkaz na forum / dlouho nebylo nad čím honit ..
http://postimg.org/image/s5auobe59/
viem že to je nič moc, ale tak snažím sa no.. :) keď budu financie tak s doplnkami to pôjde ľahšie už :)
s doplnkami to pojde rychlejsie tak mozno na marse, 80% uspechu tvori strava
Niekomu nepomoze ani strava. Niekto bez tych doplnkov proste nenaberie.
[13:44] jolo32323: mas ten mik vobec zapojeny?
[13:45] Annie: mám dve ružové dierky, v oboch bol a nejde:D
není to 80% strava, je to 100% cvičení a 100% strava, navíc doplňky se počítají mezi stravu.. :D
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Tie veci čo su tam vyrábaju zo soje,škrupín z vajičok,škropiek z krabov atď. Ak máš dobrú stravu nepotrebuješ doplnky pretože z normalneho jedla alebo resp. bordelu ako su kosti,chrupavky,kožky sa vyrábaju doplnky a oproti jedlu su drahé a nechutia dobre a nikdy nemáš garantované čo za bordel ti tam ešte dajú a z akých kurčát tam dávaju bielkoviny.Ja osobne sa ráno nabúcham slaniny klobás chleba z masťou lebo viem že to potom spálim v škole potom sa idem najesť a už si dám trošku menej o 3:00 idem do posilky tam som hodinu a pól chodim utorky,štvrtky,piatky.Po sviatkoch vám sem váhu nedám pretože by som dostal kopačku sám od seba čo som žral všetko, a svaly su ťažšie ako tuk.Ako doplnok mám prakticky len vitamín C ktorý mi vážne pomáha a droždie-kvasnice ktoré sa dá kúpiť aj v tescu napríklad (niekto tu písal že v lekárni) alkohol nepijem(sviatky sa nerátaju),nefajčím a všade vlastne chodím pešo.
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)