http://hry.poradna.net/q/view/16113-...e-1-6-mikrofon
jak je vyse popsano, mam naprosto stejny problem, ukaze se mikrofonek ale nic se neděje
http://hry.poradna.net/q/view/16113-...e-1-6-mikrofon
jak je vyse popsano, mam naprosto stejny problem, ukaze se mikrofonek ale nic se neděje
Ked si bol u CT, tak si predtym napisal do konzoly "+simonvoice"? (bez uvodzoviek samozrejme, treba to napisat kazdu mapu)
zkus v konzoli napsat voice_enable 1 a restartovat, nebo si to hoď do configu
A máš mikrofon ve správnem jacku? A máš ho zapnutej?
Návod jak hrát na zombie serveru.
CSKO.cz Game Launcher
------>>>> Možný konec internetu jak ho známe - opět! <<<<-------!
Po 23 letech jsou komunisti zpět u moci. [irony] Děkuji voliči. [/irony]
Zeman je rudý slimák. At táhne do Kremlu, tady ho nechceme! Chceme svobodu a ne utlačování!
Nevím, kam bych emigroval, ale kamkoliv, kde není rudo až rusko a místy tanky. Vidím to na USA - Kalifornii
Nastavoval si v nastaveniach CSka hlasitost mikrofonu a mas zaskrtnute Voice enabled (alebo tak nejak)? Nic ine ma naozaj nenapada. Aj mne obcas "zmizne" moznost hovorenia na jailbreaku, ale ked som simon, tak mi to ide vzdy.
mluvil jsem se simim, prej na cizim publicu mě slyší, takže to ozkoušim potom na jailu a dám vědět, jinak všechna nastavení byla OK
asi mě bylo pořád slyšet, stačí držet klávesu s +simonvoice , vše jde, jak má
jako treba si nabindovat simonvoice a drzat to alebo jak nechapem :D keby mi napises co mam drzet vse, by bylo dobre. Dik jestly se o to pokusis pac sem strasnej dement ale nechapu to
bind "v" "+simonvoice" , když mluvíš tak to drž stejně jako normální mikrák (ten bind nahrazuje mikrofon) , ale musíš být u CT aby ten bind fungoval, potom můžeš k T a v poho mluvit
ehe pak to nekdy skusim asi zajtra. Dik Karlosi dufam ze to pojde lebo ma asi slahne :) raz ti to oplatim mozna ak bude s cim
potom dej vědět jak jsi pochodil
vše se vyřešilo , bind "+simonvoice" je zrušený a používá se klasická hlasová komunikace.
OK konečne už i mne ide:)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)