Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 16 do 30 z 31

Téma: ban nepravom

Banned
    Datum registrace
    Jun 2011

Re: ban nepravom

omg to ste mi preco zase ten ban zvysili o 2 dni????no dajte dovod ze preco???najprv som mal ban na 2 dni,ale mi ho nedalo lebo vam to buglo a vdaka tomu ze vam to buglo tak som dostal ban na tyzden a este aj ten ste mi zvysili na 9 dni????omg zaco?,?

V reasonu je "Obchazeni banu, provokace a urážky admina", tak možná by ses měl nad sebou zamyslet a chovat se slušně... agresivitou nedosáhneš zkrácení BANu, můžeš si jej jenom prodloužit (a to se zřejmě nastalo).

Můžu ti jenom poradit: radši mlč

Možná se to opravdu buglo, možná si to nějak obešel. Každopádně jsi opět reagoval urážkou admina. V takovém případě se za tebe ani jeden admin, nebo slušnej hráč nepostaví, protože by museli souhlasit s tvým jednáním.

Banned
    Datum registrace
    Jun 2011

dobre teda tak dajme tomu ze mam ban na tyzden za 4 nadavky na teba.ale preco ste mi to zase zvysili o 2 dni tomu som uz vobec nepochopil?ano buglo sa to ved mam stale tu istu ip uz 1 rok

Nevíš co to znamená MLČET? Tak se pouč krátkým příběhem z Červeného trpaslíka, nekonečného vesmírného eposu plného biblických mouder...

KOCOUR je jedním z nově příchozích trestanců, ACKERMAN je hlavní vězeňský dozorce
    ACKERMAN: Dneska ... uvítáme další příděl. Mám k nim jen toto: Držte se pravidel, nespadněte do průšvihu a váš čas tady vám uteče mnohem příjemněji. ... Vítejte na třináctém podlaží.
    KOCOUR: (Nadšeně) Vypadá sympaticky.
    ACKERMAN přistoupí ke KOCOUROVI a začne ho surově bít.

ACKERMAN: Když chcete mluvit, požádáte o dovolení.
    KOCOUR: Říkal jsem jen, že jste mi sympatický.
    ACKERMAN: Zase jste mluvil!
    K ACKERMANOVI přijde ještě jeden dozorce – NEB a společně začnou KOCOURA mlátit.

KOCOUR: Ááááááááááúúúúú, panebože, néééé, už néééé! Ale to byl přece kompliment. Říkal jsem, že vypadáte jako férový, fajnový chlap, a ne jako jeden z těch psychopatů, na který ve vězení narazíte.
    ACKERMAN: Zase jste mluvil!
    Znovu nastává velké bití.

KOCOUR: Ááá!!! To se mě nikdo nezastane!? ... Moment, počkat, už to mám! ... Musím bejt zticha, když budu zticha, přestanou mě mlátit! Ou! ...(Přestanou ho bít) To je jasný, v tom to bude! (Začnou ho znovu mlátit) Áááá ... óóóó ... úúúú!

BTW tohle je docela poučné, tak bych to dal i do /menu v jailbreaku...

Banned
    Datum registrace
    Jun 2011

omg vy to asi stale nechapete ze???ja som dostal ban na 2 dni za urazky admina ale vam to buglo a dali ste mi ban na tyzdeen za obchadzku banu hoci som ban neobisiel iba vam to buglo.a este ste mi ten ban zvysili o 2 dni hoci som ho mal z povodnych 2 dni na tyzden a teraz na 9 dni omg

bad luck

Ex-admin Avatar uživatele MARTiii
    Datum registrace
    Dec 2010

pry se toci nova rada chmode, PIJME OD RANA DO RANA !

Pokročilý člen
    Datum registrace
    Jul 2011

Boxolop sory ,ale pripadas mi ako dementne 11 rocne dieta.
    http://www.youtube.com/watch?v=NQ3SCbzU9_o
    Toto sa hodi ktebe :D

Stálý Maniak Avatar uživatele vedouci venny
    Datum registrace
    Jan 2011

Citovat Původně založeno Noxyna Zobrazit příspěvky
    a ja ti poviem hádanku. je to debil, čo je to? (resp. kto je to)
    On?
    #ego #boost

Banned
    Datum registrace
    Jun 2011

TINO fajne video len skoda ze som chalan a na FB som asi tak 5 minut denne no.ok neriesme to vy ste ma nepochopili to sa stava kaslime nato aj tak uz zajtra ci kedy budem mat unban tak je to jedno

Ex-admin Avatar uživatele 3k a Jerry
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

Boxolop: Sme rádi, že si pochopil, že tady tím spamovaním a otravovaním adminu nic nevyřešíš..

The Notorious Scrafy
    Guest

ja dostal ban od the bananas maslo za WH a ja zadne WH nemel tak si lepe vybirejte adminy ... ne take ze dostanou hlavu a daji ti ban za ab. CHCI !!UNBAN!!

Ex-admin Avatar uživatele ZombieBot
    Datum registrace
    Jan 2011

Citovat Původně založeno The Notorious Scrafy Zobrazit příspěvky
    ja dostal ban od the bananas maslo za WH a ja zadne WH nemel tak si lepe vybirejte adminy ... ne take ze dostanou hlavu a daji ti ban za ab. CHCI !!UNBAN!!
    Já chci čokoládové auto.

Citovat Původně založeno doxuancan Zobrazit příspěvky
    ale ro jedno ne nebo ze me udeljte pls admina nebo mi dejte pls pls pls psl unabn prosim

Po 23 letech jsou komunisti zpět u moci. [irony] Děkuji voliči. [/irony]
    Zeman je rudý slimák. At táhne do Kremlu, tady ho nechceme! Chceme svobodu a ne utlačování!
    Nevím, kam bych emigroval, ale kamkoliv, kde není rudo až rusko a místy tanky. Vidím to na USA - Kalifornii

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání