Zobrazit výsledky od 1 do 6 z 6

Téma: JB - bug PP granatov

Pokročilý člen Avatar uživatele Kalerab
    Datum registrace
    Feb 2012

JB - bug PP granatov

Zdravim, uz viac krat sa mi buglo PPcko a to konkretne pri granatoch. Po niekolkych hodenych granatoch jednoducho zmiznu a nemam cim hadzat. Prikladam aj demo aby ste videli co presne sa deje. http://csko.cz/dema/upload/dir/granaty.dem
    Na danom deme je to po pomerne vela hodenych granatoch ale minule sa mi to stalo asi po 5. Dnes cca po 15tich.
    Nedeje sa to na ziadnej konkretnej mape ani serveri a pocet granatov po kolkych to zmizne je rozny.
    Skusal som to uz aj ako CTcko ale vtedy sa mi to nebuglo, zatial vzdy iba ked som bol Tcko.

S pozdravom
    Vasa milovana zelenina Kalerab

Ex-admin Avatar uživatele Mr.N0b0dy
    Datum registrace
    Jun 2013
    Umístění
    Karviná

*VIP*

Odpověď: JB - bug PP granatov

Osobně mi tento duel přijde jako blbost, každopádně buguje se to za T, ale i za CT. Já tento duel skoro vůbec nedávám, protože to není vůbec o nějakém to "skillu"

Ex-admin Avatar uživatele ImGustak
    Datum registrace
    Jul 2012
    Umístění
    Jailbreak,Surf kill

Re: JB - bug PP granatov

Po 5. si myslím, že je zase nesmysl .. ale nevím mno. btw. Zatím co tam hraji aktivně tak všem těch daných X granátů stačí bohatě :). Ano někdy se stane, že nevystačí, ale pokuď se nepletu tak pak jde boxovat nebo ne? Teď netuším.. ale jak říkám tak hráčům ten daný počet HE v pohodě stačí.

Dobrý den páni admini dali by jste mi prosím nový steam id a ip ale nemusíte jestli nechcete já si to odpikam.

Pokročilý člen Avatar uživatele Kalerab
    Datum registrace
    Feb 2012

Re: JB - bug PP granatov

To ze je tam nejake obmedzenie alebo nie som nevedel. Ale dnes sa mi to stalo zas po 6tich hodenych granatoch.

Nováček Avatar uživatele SweegMan.
    Datum registrace
    Jan 2014
    Umístění
    Košice

Tiež si myslím že je tam určitý počet granátov a tých 5 je podľa mňa akurát.
    Swe3g0

Expert člen
    Datum registrace
    Aug 2013
    Umístění
    Brno

Dneska stejná situace, já u CT, někdo měl ppčko, dal si se mnou granáty, po asi 10 hozených mu došli ...
    Tak je doadminováno

Citovat Původně založeno sef Zobrazit příspěvky
    Zdravím, tento výsledok som samozrejme čakal. Dôvod prečo som dostal ban: https://csko.cz/forum/showthread.php...fe-Helper-(rn)
    26/05/2020 23:04 <IKEA> já vím, jsem se tak narodil s ním už
    26/05/2020 23:03 <Koprakek> máš to moc velké

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání