Strana 11 z 42 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 151 do 165 z 628

Téma: Dota2

Ex-admin Avatar uživatele Joseph
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Žilina

Re: Odpověď: Dota2

oukej budem si to pamatat :) inač ak by si chcel niekedy zahrať tak si ma pridaj na steame :) STEAM_0:0:66890895, občas hrávam aj s ponozkou alebo obrioujahodou aj to raz za sto rokov :D lebo poslednych par hier taky team pick a take feedovanie :D uz by som chcel zazit aj nieco ine :)
    Citovat Původně založeno Eso. Zobrazit příspěvky
    Na prvom deme hned na zaciatku cas 12:46 mu to sklbne na spoluhraca, ja tam ten aimbot vidim, musis si pockat na vyjadrenia dalsich adminov.
    Citovat Původně založeno *Dr4c!*Klingo Zobrazit příspěvky
    o čase 12:46 som nebol doma :)

Odpověď: Dota2

Hraju přebážně supporty. Už od začtku svého hraní jsem hrál s kámošem, který měl však lv 40. Těď mám lvl 24 a on zhruba 60. Celou dobu hraju s potenciálně silnějšími hráči než já, protože mají více zkušeností a je to i vidět, protože vždy když hraju sám, tak tam jde vidět úplně jiná mentalita a mozek a celkový styl hraní ostatních hráčů. Tohle se vážně nedá hrát a téměř většinou takové hry leftuji. Prostě, když začnu hrát s hráčema, kteří jsou na mé úrovni, tak se vždy musím smát nad jejich stylem hry.

Ex-admin Avatar uživatele 3k a Jerry
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

Hledám nějaké zkušenější lidi na týmové hry:
    To znamená pár odehranejch her přiznat si chybu když něco poserete, žadne vymluvy ..
    Plnit úkoly hera to je když picknete suporta , tak prostě chce to wardy a poslíčka, nevyžírat killy ..
    Nehráj jen za carry, učit se zlepšovat uroven, takže jestli se někdo hlási budu rád ..
    Hraju celkem normálně bych řekl, ale jsem pes když to někdo pořádně sere.

"Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi." (Mt 7,12)

Server admin Avatar uživatele Milk
    Datum registrace
    Jun 2012
    Umístění
    Ostrava

Re: Dota2

Moje nejlepší hry za templárku: http://dotabuff.com/matches/438879298
    http://dotabuff.com/matches/437546492

a dobrý zápas za sf, kterého sem hrál po 3 měsících :D http://dotabuff.com/matches/472809346
    Naposledy upraveno Milk; 23-01-14 v 18:35.
    Občas streamuju nějaké turnaje/ jumpy/jb, nebo jiné hry, tak tam nezapomeňte dát follow :D

Jak jednou řekl jeden moudrý majitel: "Je to jen hra a cokoliv jiného má větší význam."

Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

templara ma kravskej dmg v pozdější hře + ten štít ..

"Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi." (Mt 7,12)

Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

Nevíte někdo proč mě to na tom dotabuffu ukazuje poslední zápas před 12 měsícama .._?
    Propojené ze steamem to mám, ale proč se to nějak neaktualizovalo netuším..
    http://dotabuff.com/pages/enabling-statistics pfff fail to je tak když člověk neumí AJ..
    Tohle byl těžkej match na začátek byl to zápas all random..
    http://dotabuff.com/matches/483315999
    Na naší straně všichni tankové a u nich op midle hero .. ze začátku trošku vedli, pak se to dorovnalo a ke konci už to bylo naše :)
    Naposledy upraveno 3k a Jerry; 25-01-14 v 12:53.

Nováček Avatar uživatele Zero
    Datum registrace
    Sep 2010

Jestli sis to povolil, tak budes ted muset odehrat par zapasu a melo by se ti to vsechno nacist.

0 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Odpověď: Re: Dota2

Tak jsme se zase sešli se starou dobrou partou a dali jsme si jeden z těch lepších fightů. To bylo tóčo! :)

Ex-admin Avatar uživatele t.twisted
    Datum registrace
    Dec 2010
    Umístění
    Perníkovice

Re: Odpověď: Re: Dota2

Citovat Původně založeno Grakon2702 Zobrazit příspěvky
    Tak jsme se zase sešli se starou dobrou partou a dali jsme si jeden z těch lepších fightů. To bylo tóčo! :)

To muselo bavit....

Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

Odpověď: Re: Dota2

přes 20 minut jste trčel1 u spawnu ? no to muselo byt úžasné teda.. spíš se divím že nikdo neleftnul

No chvilku to vypadalo, že prohrajeme, protože tam nebyla žádná domluva Clockem a Disruptorem, my tři jsme byli na tsku, ale zase nejsme takoví, že to lenftnem. 80% našich zápasů ze začátku vypadá na naši prohru, pak se to ale hned obrátí.

Ex-admin Avatar uživatele t.twisted
    Datum registrace
    Dec 2010
    Umístění
    Perníkovice

Re: Odpověď: Dota2

No chvilku to vypadalo, že prohrajeme, protože tam nebyla žádná domluva Clockem a Disruptorem, my tři jsme byli na tsku, ale zase nejsme takoví, že to lenftnem. 80% našich zápasů ze začátku vypadá na naši prohru, pak se to ale hned obrátí.
    Nepochopil...

Server admin Avatar uživatele Milk
    Datum registrace
    Jun 2012
    Umístění
    Ostrava

Co říkáte na nový update?
    Jsem zvědavý na ten mod, myslím, že bude dobrej.
    Občas streamuju nějaké turnaje/ jumpy/jb, nebo jiné hry, tak tam nezapomeňte dát follow :D

Jak jednou řekl jeden moudrý majitel: "Je to jen hra a cokoliv jiného má větší význam."

Ex-admin Avatar uživatele Giussepe
    Datum registrace
    Oct 2011
    Umístění
    Nové Město nad Metují

těším se na nový hero. Ale některý změny mi jsou proti srsti. např snížení dmg u slarka (Pounce). A broodmother už taky bude pěkně nahraná, páč nebude moct lozit na ty skaliska a ty různý blbovinky u kraje mapy.
    Ten mod bude zajímavej.

btw kdy má ten update vyjít? je to toho 6 února jak tam je někde psaný nebo někdy jindy?

EDIT:
    hehe, ted jsem ještě jednou projižděl ten update, a koukam že tam mají změny i hrdiny "Phoenix". Že by přidali oba dva hrdiny?
    Naposledy upraveno Giussepe; 28-01-14 v 20:30.

Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

Dejte kdyžtak odkaz ja nejsem informovanej nějak ..
    Btw zrovna jsem s někým hrál a nadaval na broodmotherku že leze v podstatě pro mně za mapu, že ji nemam jak sundat že je to pěkne na hovno, tak snad upraví :)
    Možná by měli krapec ztlumit legiona .. je to děs..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání