Jasne a musis pokracovat. Toto je thread o POSILOVANI a nie o vasich detinskych hadkach ktore tu nikoho nezaujimaju.
Jak je to s jídlem před cvičením/treninkem? Třebas v pátek mám trenink na 5 hodin, což je docela brzo, domů ze školy příjdu o pul čtvrté, jídlo si nejdříve udělám ve čtyry, jenže když se málo najím tak pak mám na tréninku hlad a když se zase moc najím tak je mi na treninku špatně (odhadnout "tak akorát" nejde). Co byste mi doporučili za jídlo ?
Náš svět jde do sraček,ale to neznamená,že to vzdáš i TY!
Když prach a špína pokrývá, tvojí rodnou zem,
nic jiného ti nezbývá, tak zbraň do rukou vem.
A bojuj z hlavou vztyčenou než ti dojde dech,
braň svojí zemi zničenou, buď hrdej že seš Čech.
V případě mě se týkající žádosti o unban mi prosím zašlete zprávu.Z důvodu slabé aktivity nestíhám všechno číst,díky.
http://gifun.net/?p=4535
Ja jem hodinu a pol pred treningom obed.. a hodinu pred tg si ešte dávam banán... a cítim sa výborne na tg, ani hlad ani prejedenosť, akuráta pol hodinu pred tg protein a kreatín, a ihneď po tg kreatín, protein a banán :)
a večeriam až cca 1,5 hodinu po tg
Hodně záleží na tom, co zrovna jíš. Ale snaha o dodržení dvou hodin před, nejíst. Pokud přijde hlad, tak jeden banán nezaškodí.
Neviem kde na internete ale skús si pozrieť že koľko v žalúdku travia potraviny mne to pomohlo :) Nájdi si niečo čo ti pretrávi za polhodinu až hodinu a potom za tým si daj cukor aby si v posilovni vládal . PS: ja osobne si dávam vajička lebo su to skoro čisté bielkoviny a rýchlo travia lebo protein ti zaťažuje ladviny :)
Jak jste na tom Vy? Já mám momentálně 12% v objemu. A vyrýsovat jsem zvládl maximum na 8%, což mám na prof. fotce tady :)
![]()
HAXXING IS MY LIFESTYLE <3
Nieco medzi 25 - 20 ale samozrejmne nie v tych kilach. Osobne sa mi najviac paci tych 10 - 12 a da sa povedat ze to je moj momentalny ciel/vizia na par rokov dopredu :) Tie prve dva sa mi uz hnusia. A este k tomu rysovaniu, je to tak isto ako aj s rukami ze milion opakovani, ci proste brucho sa tak vyrysuje samo pri klasickych cvikoch na brucho?
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)