Ne dík dotu ani veľmi nehrajem lepšie lolko :D
Ne dík dotu ani veľmi nehrajem lepšie lolko :D
Dota mě už po 2 přestala bavit..za vše může komunita ruská .chodí to supporty na carry feedne všechno co jde a dají ti report za nic..poslední moje hry jenom support a když jsem to hrál furt tak mě to omrzelo
Ahoj, potřeboval bych nějakého náhradníka do týmu, spoluhráč jel na hory, tak potřebuju smurfnout solo, popřípadě mid. Kdyžtak mi napište na steam, jedná se o tento zápas: http://www.joindota.com/en/leagues/m...-vs-stoneheads
Nejlépe někdo kdo s má zkušenosti se solem, nebo midem.
Občas streamuju nějaké turnaje/ jumpy/jb, nebo jiné hry, tak tam nezapomeňte dát follow :D
Jak jednou řekl jeden moudrý majitel: "Je to jen hra a cokoliv jiného má větší význam."
Mohl bych ti ,,nabídnout" mého kámoše, se kterým hraji. Má víc jak 80 lv, více jak 600 výher, umí všechny carry i hadrcarry na jedničku (nejúspěšnější hrdina invoker), téměř každá hra s ním je předem win, ale musí být na midu. Je to hodně dobrý taktik, zná tisíce komb, za sekundu po nepřitelově picku ti prozradi counterpick. Jeho podmínkou je pořádně výrazné SS, moc rád dává reporty, nesnáší newardnutou mapu hlavně u run a u Roshana. Hodně rád kritizuje lidi za jejich build. Ikdyž je všechno na jedničku, pořád má s něčím problém, ale to už budete muset s ním vydržet :D.
Jak ho ale tak znám, tak za to ,,možná" bude něco chtít. Pokud budeš chtít, dám ti na něj konkat na steam. (Mimochodem bude mu teprve 15, takže nečekej žádného dota majstra dědu :D).
zkusím, zkus mi napsat kontakt
Občas streamuju nějaké turnaje/ jumpy/jb, nebo jiné hry, tak tam nezapomeňte dát follow :D
Jak jednou řekl jeden moudrý majitel: "Je to jen hra a cokoliv jiného má větší význam."
neviem co sa v tej dote deje.... kde takych karov berú ? dnes 5hier 1won uz ma to fakt skurvene serie, neviem co som komu spravil ale vzdy mam v teame aspon 2feederov a uz ma s toho ide jebnut hlavne ked za 10min ma axe mega kill to som si myslel ze sa uz asi zavesim na snurku
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)