Zobrazit výsledky od 1 do 6 z 6

Téma: War3:FT - Maplist

Exclamation War3:FT - Maplist

Dobrý den, chtěl bych se pozastavit nad problémem s celým map listem. Chápu že dost map je už mezi hráči tolerováno, ale mě jakožto začátečníkovi na zdejším W3FT serveru to bije do očí. Nejen, že se tak 80% nehraje, ale z těch 20% je polovina nehratelná v plném počtu (23 - 22 bez vip). Ok, fy_snow je tak jediná výjimka na odreagování, ale potom už je to jen na obtíž, člověk co se chce připojit a vidí že je na W3FT mapa kterou buď nezná, nebo je hratelná tak v 10 lidech se radši rozhodne nehrát. A ani po hodinovém prošení hráčů jestli by aspoň jednou nemohli dát klasickou mapu, se mi nepodařilo je přesvědčit. Argumentují tím, že jich je málo a klasické mapy jsou velké.. Jsou velké! Přesně proto je chci hrát, protože nabízí spoustu možností a po letech zkušeností z adminování, spravování, vyvíjení serverů prostě vím co hráč chce a co ne. Určitě se nepřipojím na server kde je GG, nebo AIM mapa, když jde o W3FT, ten se vždy hrál na mapách jako je Dust, Dust 2, Inferno, Nuke, Tuscan, a další.. Proto žádám vás, jak hráče tak adminy aby jste se pokusili pochopit mou myšlenku a třeba ji i podpořili, je mi jasné že sám toho moc nezměním a jak jsem i na serveru zjistil tak věková skupina lidí hrajících tento mód je nižší a mapy jim proto vyhovují. Já mám nahráno dost jak klasiky, tak všech modů a W3 není mód který tolik custom map vyžaduje ;)

Zde je seznam map, které na serveru jsou a jsou dle mého ideální.
    de_aztec (klasická mapa, kde si na své přijde každá rasa, dá se zde hrát s kýmkoliv)
    de_cbble (trošku o taktice, dost lidí si ze začátku musí zvykat na dost otevřeného prostoru)
    de_dust (nemusím ani moc komentovat,..)
    de_dust2 (to nejlepší, samozřejmě bych možná uvítal i třeba 1, 2 modifikace této mapy)
    de_dust4ever (hodně prostoru, dost taktik, v plném počtu se dá přehledně hrát)
    de_inferno (druhá nejoblíbenější mapa, asi taky nepotřebuje komentovat)
    de_nuke (skvělá mapa pro milovníky skoků a skrýší, je tu toho vážně dost, nemluvě o průstřelnosti :) )
    de_train (možná jemně nevhodná kvůli spoustě míst kde si někdo může kleknout do rohu, ale ten kdo mapu zná si na to dá bacha)
    de_tuscan (dodnes to není moc oblíbená mapa mezi všemi, nemluvím jen o w3, ale má něco do sebe a s trochou času se tu taky dá skvěle pobavit)
    fy_snow (na odreagování proč ne, ale stačí jedna, a snow je asi nejlepší ve svém oboru)

Děkuji za přečtení, určitě vyjádřete svůj názor, budu jen rád.
    S pozdravem, Chosieczek.

Ex-admin Avatar uživatele kashpi
    Datum registrace
    Mar 2011
    Umístění
    Tišnov/Brno

Re: War3:FT - Maplist

Bral bych na w3 assault_1337 je to sranda na ten mod
    Přemýšlíte nad webovou prezentací? Prohlídněte si moje stránky http://kashpi.cz
    Vlastníte motorku a potřebujete náhradní díly nebo jiné příslušenství? Navštivte "můj" e-shop http://www.motocyklovedily.cz
    Trápí vás vysoká cena za elektřinu nebo plyn? Navštivte "moji" službu http://www.snizujeme.cz. Plánujeme rozjet i další služby jako pojištění atd
    Chcete se jen zasmát? Toto je strašně starý, ale nemá to chybu http://www.youtube.com/watch?v=dQDo7qJuRy0

Odpověď: War3:FT - Maplist

Je to dobrý napad ale dal b som tam aj fy_buzzkill + nejaké tie modifikácie d1 a d2 mapy.

Stálý člen Avatar uživatele DelteN
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Deltenova ríša zázrakov

Citovat Původně založeno bager258 Zobrazit příspěvky
    Je to dobrý napad ale dal b som tam aj fy_buzzkill + nejaké tie modifikácie d1 a d2 mapy.
    Pokial viem fy_buzzkill tam jee

Ale keby sa to má zmeniť tak ako to písal Chosieczek...

Stálý člen Avatar uživatele DelteN
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Deltenova ríša zázrakov

No ale nezmení sa to tak, tie mapy sa hrajú stále aj teraz ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)

Pravidla přispívání