Zdravím, opäť ja. Ja sa chcem len tak frustrovanejšie opýtať, či je až tak náročné (psychicky/fyzicky/časovo...), pridať na tento server (RC Cars), nejakého admina, ktorý tam bude chodiť, t.j. človek, ktorý nemá práva na ďalších xy serveroch. Nevidel som nejaký zoznam adminov na danom serveri, ale z osobnej skúseností viem, že tam nechodí prakticky nikto (pre úplnosť, pár krát tam bol, dávno). Povedzme si na rovinu, že je to taký "doplnkový" server, nenavštevuje ho tak veľa ľudí ako klasické a aj preto si myslím, že dať skutočne tie práva by nemal byť žiadny problém.
Píšem to opätovne z toho dôvodu, že stále sa tam buguje, hlavne teda jeden player, ktorý holt nevie veľmi zniesť ak ste pred ním o sekundu. To bugovanie radšej vysvetlovať nebudem, vďaka bohu o tom vie len pár ľudí, tak nechcem tu dávať prípadné návody, ale v pripade požiadania rád ukážem priamo na serveri, dá sa tak nahnať skutočne cenných pár sekúnd. Potom je tam samozrejme to trápne bugovanie na štarte na jednej z máp, ak to niekto urobí tak zablokuje ďalších 3-4 hráčov.
Áno, sú to drobnosti, možno nad tým mávnete rukou, vy predsa hrajete de_dust2, načo riešiť toto tu. A koho prijať? Trebárs mňa, mám steam, vek, skúsenosti a zmysel pre spravodlivosť. Ale mne nejde o to, aby táto správa vyznela ako moja žiadosť, to nie, ja len píšem globálne, že by trebalo niekoho prijať, výber samozrejme nie je na mne, len píšem, že keď to nebude mať kto robiť, tak môžem trebárs ja. Priorita je niekoho prijať. Vďaka.