zajímavej je KotL a ta Lichova ultina. pak co mě ještě padlo do oka, tak ta tuskova sněhova koule a u ursy fury swipes.
zajímavej je KotL a ta Lichova ultina. pak co mě ještě padlo do oka, tak ta tuskova sněhova koule a u ursy fury swipes.
Kotla nehraju a asi ani nebudu, ale dostal zajívaý buff. Mě se líbí změny u Medusy, myslím že kvůli takhle předělanému splitshotu a mana shieldu bude v early game daleko použitelnější.
ta ulti od licha bude masivní třeba pro meepa, který se neumí oddělit :D
Občas streamuju nějaké turnaje/ jumpy/jb, nebo jiné hry, tak tam nezapomeňte dát follow :D
Jak jednou řekl jeden moudrý majitel: "Je to jen hra a cokoliv jiného má větší význam."
Už jen to že jsem z těch debilu kterých jsem do teamu dostal jsem byl v 75 % zápasech nejlepší nervy v hajzlu pak jednou opustím protože jsem znich tekl a jednou mě padla wifi tak 6 dní z total debilama .. jednu dobu se daří dostat dobrej tým a potom třeba 3 dny naproste idioty .. takže asi začnu hravat pořádně tak si seženu aspon 1 k sobě at se muže aspon na jedny straně něco vymyslet ..
Zhánam freekey na dotu2, nemá niekto?
Aha ja debil
Naposledy upraveno DarwiN; 04-05-14 v 00:44.
riťky a edm
dota uz neni na keye. Je free2play na steamu.
Kdyby měl někdo body do compendia a neplánoval si koupit knihu, tak vám je vyměním :D
2 uncommon = 25pts
http://steamcommunity.com/id/milkcz
Občas streamuju nějaké turnaje/ jumpy/jb, nebo jiné hry, tak tam nezapomeňte dát follow :D
Jak jednou řekl jeden moudrý majitel: "Je to jen hra a cokoliv jiného má větší význam."
Konečně mam Meepa na profilu ... :D
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)