ale trosku sa cudujem.. pretoze niektory admini maju hned admina po ziadosti... a to maju menej prispevkou ako ja.. :D
ale trosku sa cudujem.. pretoze niektory admini maju hned admina po ziadosti... a to maju menej prispevkou ako ja.. :D
Pravda.
Me staci co na me vytahoval na JB kdyz mi dal freekill(a to je jen jedna vec z mnoha), takze rozhodne proti.
tu sa nejedna o jailbreak ale o zombie
Aha, takze na jednom serveru se chovas jako tydyt a na druhym se chovas normalne ? to je trosku proti logice.
uvedomil som si ze nadavanie... je zbytocne.. ked som zamilovany co ty este nie :)
Co to tu meleš za hipis řeči? "Láska mi otevřela oči"...Krása, ale nejsme tady v žádným Hollywoodskym filmu, tak ty oči konečně otevři...
K přihlášce, proč na někoho hledat špínu, když si ji na sebe naháže sám, viz:
http://csko.cz/forum/showthread.php?...znost-na-greya
http://csko.cz/forum/showthread.php?...a-a-zakaz-k-ct
"If there's anything more important than my ego around, I want it caught and shot now."
predtym som lasku nepoznal sponznal som ju pred par hodinami :) mas to napisane na zaciatku temy!
to že budeš dobrej admin je stejná blbost jako samovzplanutí Varšavskýho starosty a to že na zem pršeli sledi
ty si mna adminom nikdy nevidel takze nedavaj svoj nazor na ostatnych .. vsimol som si.. a cudujem sa ze si nedostal ban za tieto blbosti co pises. typu - to že budeš dobrej admin je stejná blbost jako samovzplanutí Varšavskýho starosty a to že na zem pršeli sledi
toto som videl na kazdej ziadosti..
ber názoru ostatních práva nikdy nedostaneš, pokud tě kotel nezná sám (což je skoro vyloučený)
navíc sis tu neudělal pěknou pověst, a ani ve hře to neni lepší, takže tyhle blbosti maji na tvou žádost minimální vliv (mimochodem pusť si RD , epizoda Sebevědomí a mindrák :-)
hh ich nazor je mala aktivita na forum.... tak sa snazim dodrziavat.... krok...
Super no, do kazdyho postu narvi nejakej jeb o lasce, to je iny štýl! Ja osobne ti fandim, vztah s 13-kou je uctyhodna zalezitost. Ted s tim bez vymalovat jeste fejsbuk a dej si tu svoji micinu do vztahu ty krychle, za me ne a cau
Lasku teda? A co si si kupil steam? :P
Anonyme cetl sem celý tenhle článek a kdybych byl admin tak ti na to taky řeknu že ne, protože 72 Virgins má dost dobry argumenty a má i pravdu ,já sem na ZM i ZM2 celkem často (.:CSS:.Horna96.:VIP:.) a když se pripoji 72 Virgins tak je tam klid a ty si spis takovej ten chabej ubozak kterej zkousi byt adminem kterej by daval jenom bany za to ze te zabili.... SICE NEJSEM ADMIN ALE MUSEL SEM TO ŘÍCT
jo aty kecy bych taj moc nerikal ,stejne ti to nepomuze
"nie nie.. zmenil som sa laskou ktoru som poznal vcera :) teraz mna nikto nevytoci :)"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)