1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.
Re: Dota2
Najviac sa mi paci MarcelloR ako nadavas na LoLko (typicka dotar), na ine veci, ktore Dota nema a preto je LoLko ine od Doty, specifickejsie akurat zaklad je rovnaky. A co ked ma Lolko summoner spelly (tie healy, barieru), co ked ma masteries a runy, tiez to robi hru zaujimavejsiu a musis pritom rozmyslat. Nemozu byt dve hry uplne rovnake... Zabavit sa mozes aj v Lolku, tiez maju niektory championi zaujimave a zabavne spelly, ale to tiez nepochopis, tako ako niekto,kto hra lolko, nepochopi zabavu v Dote..
Ale tvrdit ze lolko je tazsie ako dota sa mi moc nezda, dota je omnoho tazsia z hladiska farmenia (neviem ci sa este denieduje creepy ako v dote 1), veze ta focusuju na moc velky range, co je pre LoL hracov nezvyk..
Jediny dovod preco nehram Dotu2 a nikdy asi ani hrat nebudem je to (a to som pri Dote 1 stravil asi 3 roky), ze mi Dota pride strasne neprehladna..
EDIT: ako keby v lolku nebolo counter-pickovanie, kombinacia spellov taktika, supporti, dragon a baron fighty (nieco ako Roshan).. takze podla vas pri lolku staci plieskat hlavou o klavesnici a vyhrat, ok
Naposledy upraveno Lazik; 23-07-14 v 15:19.
*DEAD*ACHIN : listen ma toto co rychle mu robi/videl som ,JE CHEATER a kedpovie nie/klame