Lazik typický dotar? Hral som aj LoLko aj Dotu a len som ich porovnal. Larodar napísal, že LoLko je ťažšie, tak preto som spomenul aj tie summoner spelly ako jeden z dôvodov, prečo je LoLko ľahšie... a to som ešte nespomenul, že ak vás v Dote zabijú, tak prídete o časť peňazí... takže tvrdiť, že je LoLko ťažšie je bullshit...

Mastery a runy sú podľa mňa blbosť. Keď som skúšal LoLko, tak som ako prvú kúpil Ashe a naučil sa na botoch základy LoLka + ju ovládať. Dal som sa do party s kamošmi pravdaže už boli 30tky a loglo nám zápas. Na lajne som mal proti sebe tiež 30lvl... Pravdaže som mal veľku nevýhodu lebo bol vďaka runám a masterom bol silnejší ako ja... a to sa mi nepáči... v Dote kľudne môžeš hrať proti vyšším levelom bez toho, aby bol oponent zvýhodnený a ide čisto len o skill a brain nie ako v LoLku.

Aj v LoLku, ak ste partia, tak sa zabavíte, ale v Dote si myslím, že je hranica zábavy posunutá omnoho ďalej ako u LoLka, je tam viac zaujímavostí. A sú tam omnoho zábavnejšie a zaujímavejšie spelly... a to nehovorím aká sranda je, ak máte všetci v tíme dagon :D alebo keď natrafíte na niekoho, kto vie dobre hrať za Pucka a dokáže vytrolliť celý enemy tím.