Citovat Původně založeno Grakon2702 Zobrazit příspěvky
Kombinace teamfight hrdinů, counter-pickování, kombinace spellů, obrovské taktické možnosti, kde jako support se můžeš pořádně vyřádit. Systém pullování, deny creepů a věžek, to je to, v čem je dota kouzelná, u doty musíš přemýšlet a to pořádně a ne jen bezhlavě klikat, to je důvod, proč dotu hraju, to je důvod, proč je dota těžší než lolko, tam musíš myslet pořádně dopředu. Všechno tam máš odemknuté, je to hra, u které se pouze zlepšuješ.
Tohle je prostě to, na co jsem nechtěl reagovat, ale musím, přijde mi divné, že můžeš vidět hned ze začátku v normalkách, že můžeš vidět, co ostatní pickujou, tak si jako největší frajer vezmeš schválně countera, a tak dále. Od toho bych nechal ty rankedy v lolku. Deny creepů je fajn, věžky taky, ale i tak mi to přijde moc, že věžka má snad milionový range, a že jí můžeš pushovat sniper bez jakéhokoliv dmg mi přijde fakt nefér. U doty sice přemýšlet musíš, ale u Lolka taky.
Jaké bezhlavé klikání? Víc to rozvěd, to jsi napsal blbost. Dota není těžší než lolko, je to stejný princip, je fakt těžké kliknout s ultinou na někoho, aby měl 15 sec Silence a měl zrušené passivky, hh + ještě dostávat dmg za vteřinu.