Původně založeno
P!xie
Paráda, já mám dostat banána za to, že nic nemám? :D
Je to normální, aby mi ve 4 hodiny mi psat na steamu, že na to koukal s wh a je to na 100% jasnej cheating, a o pár minut později si mě přidá ten kapri, nebo jak se to jmenuje a začne mi psát něco o cupu na kotelně nebo co to tam mlel, tohle fakt není možný. Vůbec nechápu co na tom je wh, to, že zalezu za roh a myslím si, že tam někdo je, asi podle vás není normální, kupa hráčů na classicu/pubu, kouká do zdí a mám taky psat, že mají wh, nebo podobný sračky co tu píšete o mě? To, že si fykseN přitáhl kamarády, jako je wejn, kapri , mě vubec nesere, asi nemáte nic jiného na práci, než teda koukat "lamobota" že ano? Já jsem čistej, včera i před více dnama jsem hrál na serveru s více adminama a věř, že, kdybych měl zaplé, tak se na mě určitě někdo z těch dotyčných adminů koukne, to, že hráč neunese kill do okna a hned potom se jebe do spectu a začne psát nějaké s prominutím cipoviny je moc :D .. Pokud se ti Rixie něco nezdá, tak mě dej ban, ale i kdybych se měl točit 24/7 denně co na tom pc dělám, tak to klidně budu dělat, tohle mi nepříjde moc normální hraju na d2 snad 7-8 hodin denně, pak, když tam nikdo na večer není, tak zajdu classic, ale týpek mě tady bude psát, že mám wh a, že neunese kill od "lamobota" je trochu moc . :D