Citovat Původně založeno P!xie Zobrazit příspěvky
Paráda, já mám dostat banána za to, že nic nemám? :D
Je to normální, aby mi ve 4 hodiny mi psat na steamu, že na to koukal s wh a je to na 100% jasnej cheating, a o pár minut později si mě přidá ten kapri, nebo jak se to jmenuje a začne mi psát něco o cupu na kotelně nebo co to tam mlel, tohle fakt není možný. Vůbec nechápu co na tom je wh, to, že zalezu za roh a myslím si, že tam někdo je, asi podle vás není normální, kupa hráčů na classicu/pubu, kouká do zdí a mám taky psat, že mají wh, nebo podobný sračky co tu píšete o mě? To, že si fykseN přitáhl kamarády, jako je wejn, kapri , mě vubec nesere, asi nemáte nic jiného na práci, než teda koukat "lamobota" že ano? Já jsem čistej, včera i před více dnama jsem hrál na serveru s více adminama a věř, že, kdybych měl zaplé, tak se na mě určitě někdo z těch dotyčných adminů koukne, to, že hráč neunese kill do okna a hned potom se jebe do spectu a začne psát nějaké s prominutím cipoviny je moc :D .. Pokud se ti Rixie něco nezdá, tak mě dej ban, ale i kdybych se měl točit 24/7 denně co na tom pc dělám, tak to klidně budu dělat, tohle mi nepříjde moc normální hraju na d2 snad 7-8 hodin denně, pak, když tam nikdo na večer není, tak zajdu classic, ale týpek mě tady bude psát, že mám wh a, že neunese kill od "lamobota" je trochu moc . :D
Jestli mám bejt upřímnej, tak přesně neco takovýho jsem čekal. "Já hraju s adminama, oni by si toho určitě všimli", rofl. Možná sis toho ještě nevšiml, ale adminů, kteří by té hře opravdu rozuměli, tu je momentálně sotva 5, takže to ses fakt moc neobhájil. Kdyby si nebyl zaplej, napsal by si normální obhajobu a ne kilometrovej post o tom jak hraješ 8 hodin denně dust a jak seš top. Hraješ jak bot, časy jsou jasný, ahoj.