Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 101

Téma: JailBreak a Global Admini

Threaded View

Ex-admin Avatar uživatele Toy
    Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Heaven

Odpověď: JailBreak a Global Admini

Ohledně globálních práv, jo, myslím si, že je to dobrá věc, jelikož vždy není prostě online admin na danej server a tak ho může zastoupit admin, kterej si žádal primárně na uplně jinej server. Pokud danýmu serveru rozumí, nevidím v tom problém.

S grabem se jednoduše dělaj hovadiny a kdo říká že né, tak lže. Neházím zase všechny do jednoho pytle. Ale taky jsem byl xxx krát na jb admin mě graboval, když jsem byl za Ct . . a třeba , že pak aj vznikla vzpoura díky tomu . Ale většinou to vzali všichni, včetně mě ze srandy.

Ono vždy zaleží prostě na lidech, co jsou přímo v tuhle dobu na serveru. A chápu to, že to dost umí nasrat, když si je admin jen tak nahází na sebe a simon to pak jednoduše pochopí tak, že porušili jasně jeho příkazy. Tady se nedá mluvit o fragování, prostě jednoduše porušili jasně zákazy, který měli, takže to není fragování. Ale je to dodržení pravidel, který simon určil. Ale to se některým lidem prostě vysvětlit nedá a mají tě za fragera. Ale na co tam ty příkazy asi jsou, že ?

Ale pome k týhle věci. To, že on je schopnej se s tebou hádat o tom, že si mu křivdil, když hráče vygraboval na sebe a jasně jim tak podepsal umrtní list mi hlava moc nebere. . . Jenže Ridik už je takovej, že se ti zkrátka neomluví a neuzná chybu a bude se s tebou dohadovat za jakýkoliv situace. Tohle nemuselo vůbec, ale vůbec dojít až na foro, dalo se to s klidnou hlavou řešit na serveru, tím tě neosočuju Zwergu, na tohle vlákno máš právo.

Jak už někde jednou někdo psal, JB je prostě nejkomplikovanější a nejřešenější server a strašnou roli tam hrajou lidský faktory a z 99 % pravě z nich vznikaj, hádky, zákazy, bany, fk atd. a je to vcelku pochopitelný.

Proto ten, kdo má práva na JB se musí na tenhle server dívat s určitým nadhledem. Ale pamatuju si, jak někdo byl schopnej nadávat na Toreta, že měl práva na JB. Přitom banoval a vstupoval do hry jen minimálně, až když to bylo nevyhnutelný (např. když někdo za CT zabijel all T bez důvodně) a na serveru nebyl admin, co si primárně žádal na JB. A aj tak se našel někdo, komu to hrozně vadilo a doufám, že se ten člověk ozve i teď a když né, tak to bude hodně smutný.

Myslete si co chcete, každej říká, jak je JB v prdeli . . . . Ale nikdy nebyl JB víc v prdeli než teď a dost velkou zásluhu na tom má právě to, že si tam má práva každej 2. admin (neříkám, někteří , co si je rozšířili jsou vcelku dobrým přínosem). Kdo hrál třeba jb před rokem - 2 roky nebo dýl, tak o tom ví určitě svoje. Prostě komunita jde do hajzlu, když vidí, že spešl přeřvává s adminem simona a řeší uplný hovadiny, místo toho aby drželi papulu a ostatní hráči tak aspon mohli slyšet příkazy ,že Ridiku a Grakone .

Nedávno jsem taky byl na JB na serveru Luccy, Chemistry . . nějákej kid byl simon, ct mu neustále otevírali cely aniž by on mohl dát příkazy a tak každý kolo vzpoura. A vy 2 né aby jste mu pomohli . . . vy mu tam dokonce skrz voice jdete říkat věci jako . . . a swagclan ? a ty jseš admin ? včera si tu někoho banoval , ne ? Hlavně, že si zvednete ego na někom, kdo nemá ani páru o JB a pobavíte tam 5 hráčů, který tuhle "" srandu "" pochopili + 1 . Myslím, že kdyby ten malinkej klučina točil demo (jakože to určitě neumí ) a dal ho sem, tak by vám mohlo bejt vcelku trapně. Si šábnětě do svědomí, jak by jste se asi vy cejtili v jeho kůži.

Podle mě už s tímhle vůbec nikdo nikdy nehne . . .a že já se pak divím, že mě jsou hráči schopní na Jb poslat do piče . . . Když maj admini v piči, že někdo někomu dělá naschvál, a porušuje tím strikně daný pravidla . . tak hráči budou mít taky v piči a budou dělat naschvály.

Dřiv byli admini a spešlové na Jb proto, aby na serveru udělali pořádek a aby se dodržovali pravidla. Teď díky pár jedincům spíš z toho mám pocit, že jsou tam od toho, aby udrželi chaos, kterej je tam na dením pořádku a zaroveň od toho, aby rušili simona a pokecali si o uplnejch hovadinách. Čest vyjímkám, před váma smekám, že jste tam delší dobu a jste furt stejní a čistě jen hlídate server.

Neříkám, že je nutný držet non stop hubu a řešit každou pičovinu . Je to fun mod . . jen musíte zkrátka počítat s tím, že co příjde směšný vám, nemusí nutně přijít směšný všem.

A podobný vlákno bylo jen otázkou času. A řešení je jen v tom, že určitý lidi přehodnotí svoje chování o 120 %.

Děkuju, že jsem si tu mohl vylít srdíčko, peace
    Naposledy upraveno Toy; 27-07-14 v 12:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání