Citovat Původně založeno Toy Zobrazit příspěvky
On se tě ani nikdo nikdy neprosil o to, aby sis tam zrovna ty rozšiřovala práva. Kdyby se to rozšiřování nestalo hitem letošního roku, tak se mohlo z pár spešlů stát admin a vůbec by to nemuselo bejt tam, kde je to teď.

Promiň, ale tímhle postem si mě vážněě nasrala.

Moc dobře si pamatuju tu situaci, když jsem eště měl práva na kidbrejk a tys ho začínala hrát. Normální kolo 1 vd . .mapa snow bo mountains. . hráči šli do boxu . . VD si vzalo skutr a zajelo jednoho no name playera simon ho zabil a byl klid. . ani popel si neřekla. Jenže situace se razantně změnila tehdy, když jsme na další kolo šli do boxu v ducku a bylo opět jedno VD . . jenže zajelo tebe. A ty hned na mě . . Jako tohle je normální ? Banuj to atd. Já ti slušně vysvětlil, že tohle nebanuju, tohle je jen čistě chyba simona. Pokud se objeví VD sotva ve dveřích od areálu cel, tak ho má simon upozornit, at s tím táhne do hajzlu. Pokud neuposlechne, tak kill a čau. Jenže tys chytla takovej rage, že si musela hnedka utíkat na foro a jebnou mu ban přes web. Na čež sis za pár dnů musela požádat o rozšíření práv na JB . Jinej důvod, než ten aby tě děcka nezajížděli na JB jsem v tom neviděl. Vím, že o tomhle jsem se ten den bavili i v AFku a vše se to dá dohledat, lehce.

Ty tu jdeš něco říkat o zametání si před prahem ? ty ?! si děláš piču ? :-D Co já vím, tak sis žádal na D2 only primárně a teď když je hlášení tak ani nehneš prstem a nejdeš ani kdyby tě hráči prosili na kolenou. A banuješ tam čistě jen sporadicky , pokud mi tu budeš tlačit do hlavy něco jinýho, tak je to funny jako prase. Včera si dala po skoro týdnu bany za cheating a ostatním tu jdeš kázat.

Pokud budeš lítat po hlášeních místo nás a nebudeš ignorovat ze střílecích hlášení tak nemám problém s tím chodit dělat pořádek na JB. A vím, že to bude stokrát lepší než teď protože vím, že jsem schopnej ukecat pár adminů, aby šli do toho se mnou.
Nevím co tu vytahuješ rok starou záležitost. Si jako myslíš, že tu banuju za to, že někdo někoho přejede? Nebo že mě tu kdosi přejede a já mu vlepím ban? Se prober chlapče. Že sem si tu před rokem žádala práva na d2 a o necelý měsíc později na JB a co jako? Si jako myslíš, že sem si těch koderů nepobanovala dost? Jednou ses právů na JB zřekl, že si to asi neunesl, tak se do toho už neser. Taky se ti neseru do tvých práv, protože je mi to putná. Ne jak tobě, co věčně refrešuje banlist, abys mohl psát theardy o ostatních adminech. Nebo je furt buzerovat o tom jaké bany dávají. Jestli se tobě nelíbí jak někdo dělá svou práci, tak zavři hubu a jdi si to dělat sám a přestaň tady furt rejpat.
Si jako myslíš, že si něco víc, že tu lítáš jak fretka po hlášení? je tu xxxx dalších adminů, nač tu teda jsou? Aby ses ty mohl vozit po pár adminech? Se prober..