Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 101

Téma: JailBreak a Global Admini

Threaded View

Ex-admin Avatar uživatele Toy
    Datum registrace
    Dec 2012
    Umístění
    Heaven

Odpověď: JailBreak a Global Admini

Abych mohl jít s mým egem dneska spát, tak jsem požádal o unlock muj poslední post, víc to opravdu neřeším, pak si to lockněte.

Jde mi jen čistě o to, že mi vadí jistý věci co tu zazněly a jsou uplně mimo.

Britny, jak ty si můžeš vůbec brát do huby Mirušku ? Ty jdeš něco řikat o jejím respektu, kterej má nebo nemá u hráčů jb ? Věř, že je to jen tím, že už se tomu tolik nevěnuje. Myslete si každej o Mirušce co chcete třeba to, že se na JB za CT jen vždy smála jak šalená. Ale když jsem já začal hrat JB , tak první spešl (spešlice), na kterou jsem narazil byla právě Miruška . . Sice jsem tenhle mod ani zdaleka neovládal, ale úplně jsem nestíhal s otevřenou hubou zírat, jak ten mod ovládá, jak umí zabavit, samosebou vždy se někdo pokusil o vzpouru, ale to byl tak max. 1 - 3 hrači z 20 na serveru. Zbytek vždy šel do jednoho do boxu jak ovce, protože věděli, že tohle kolo bude zábavný, když ti to v levým horním rohu psalo, že Miruška je simon . A taky , že to tak bylo, za kolo neproběhla ani jedna reakce , teda probíhalo jich spousty, ale jen ty s výhodou. Dělali se dokola ty stejný atrakce, ale myslím, že to bavilo všechny a všichni si myslím viděli to, že jí to baví taky. Těch hráčů bylo samosebou víc . . můžu upřímně říct, že hlavně díky lidem jako je právě Miruška, Tupelko, Burton, Vikernes apod. jsem u toho JB tehdy zůstal. Kdo zažil tyhle hráče a jejich eru a eru před tím, než já o nějákym JB věděl, tak ví o čem tu mluvim.

Ty jdeš psát něco o jejím respektu ? Ta když na Jb někoho seřvala, tak věřím, že si to hodně dlouho pamatoval. A věř, že měla větší respekt jak někteří ostatní admini. Neříkám, že to tak vnímali všichni, ale lidi, co tam hráli evry dej a tvořili tzv. hl. komunitu ji povětšinou respektovali, spíš bych řekl, že jí v podstatě měli svým způsobem spíš dost rádi a tak s respektem nebyl problém a věř, že to mezi tolika klukama neměla easy . A když už přišla řada na amxko, tak to byla opravdu poslední možnost jak s hráčem jednat. A je mi z tebe opravdu na blití, že si dovolíš vůči ní něco dovolit napsat a je mi jedno, jestli si jí myslela jen jako pouhej příklad ty na ní nemáš právo říct ani půl křivýho slova, co se JB týče.

Tu pišeš, že ty bys nebanovala něco , co jsem já banoval . . tomu sama nevěříš, myslím, že jsem byl mezi prvníma adminama, kterej začal banovat aj to blbý doplňování na 180 min a né na den. Ty prostě nevíš kudy kam.
    Jdeš mi psát , že já jsem chlapeček ? že vytahuju věci starší jak rok ? se podívej co ty tu vytahuješ na Bhopera věci z roku 2011 ? Jen abys hlavně něco napsala a nebyla za trubku,co se neumí bránit . . . garantuju ti , že teď si tu ze sebe udělala koště 1. třídy. . . Ale chceš tu na mě házet špínu a vytahuješ to, že pičuju do ostatních a že zakládám thready na adminy . . .Ale zároveň si tu takhle nasereš do huby ? A to tě mám brát potom vážně ?

Ty toho o opravdovým, starým, dobrým JB víš asi jako já o make upu. Furt tu melete a řešíte to, že je hráče potřeba furt trestat a trestat . A dávat delší bany a zákazy, věř, že tohle není ta správná cesta . .A přesně jak se pužívá "pravidlo" na střílecí "zapne jednou, zapne znova " Tak to v obdobným případě platí i na JB.

Tady máš jeden příklad za všechny, že stojí za to hráčovi něco vysvětlit a poučit ho co a jak a né mu hned jebnou ban / zákaz a čau. A jelikož to jseš ty, tak to zase můžeš překroutit v to, že si tu zase jen honím svoje ego.

Kdo mě zná a občšas si se mnou píše, tak moc dobře ví, že nejsem žádnej čurák a že nemám potřebu jen tak nikoho bezdůvodně h8ovat. Ale nejsem megaflegma a když mi něco vadí, otevřu si hubu tak, jak mi narostla. A je mi to vcelku jedno, jak mě vnímá většina jak tu píšeš, ale nikdy, nikdy si nenechám křivdit a srát na hlavu od člověka jako jseš ty.

PS: Britny, hlavně už na tohle nijak nereaguj prosím a radši se koukni, co si tu psala a jak si to protiřečí . . . myslím, že to bude jak v tvým zájmu tak vzájmu všeobecným.

Naposledy upraveno Toy; 28-07-14 v 02:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravidla přispívání