Vitajte, práve prichádzam zo sekcie pravidiel, kde som si overil, či náhodou sa nemýlim ja, ale nie. Na Jailbreaku 4 sa mi dnes stala nepríjemná udalosť. Bežala mapa jb_cp_assis. Začala hra, kúpil som si HE, prišiel ku cele chlapec menom Made by Pou (STEAM_0:0:45405318) a začal po mne strielať, ubral mi 64 hp, u môjho spoluväzňa taktiež nešetril a dal mu pár striel, medzitým prebiehala nejaká komunikácia medzi CT-čkami, že v ktorej cele je gun (ako som neskôr zistil - mala byť v mojej) a podobne. Ja som po už spomínanom obdržaní pár guliek začal písať, niečo v zmysle, že prečo po mne strielaš a nech mi Simon doplní HP, "Made by Pou" napísal, že "nie" (nebol Simon), ok, reku, hovorím si, začneš po mne bezdôvodne strielať, tak ja po tebe hodím to HE čo už držím v ruke. Z fyziky Counter Striku je jasné, že jedno HE ťa nezabije v žiadnom prípade a už vôbec nie keď som to len tak hodil do luftu, smerom k nemu. Samozrejme, pár HP mu to ubralo, tak pravdepodobne by tam napísalo, že som "hľadaný väzeň", no to som bol už mŕtvy. Komunikácia prebiehala v chate, kde týpek stále tvrdil, že som bol podozrivý, že mám gun, preto ma hitoval, že "keby" som ju mal, môžem ho zabiť a podobne. VD bol samozrejme zamietnutý. Nemám rád slovo "keby", v chlapcovom zmýšľaní môže vyzabíjať na začiatku kola všetkých väzňov, pretože, čo "keby" ho chcel niekto zabiť. Začne kolo, Made by Pou vyvraždí všetkých väzňov, skončí kolo, začne kolo Made by Pou vyvraždí všetkých väzňov a stále takto dookola. Treba trošku rozmýšlať, keď to už hrám.
PS: Video samozrejme nemám, len tonu svedkov.