Citovat Původně založeno Tukan Zobrazit příspěvky
já jsem velkým zastáncem ruské federace. Je to právě RF, kdo nás krmí plynem a částečně i ropou, protože právě rusáci vlastní největší ropnou společnost na světě. Rusko si v minulosti hodně pošpinilo ruce a ten čert na zdi jim zůstal do dnes. Proč ale vypadá amerika jako spasitel na bílím koni..? Pro mě to je spíš sprasitel. Viděl jsem web na kterým se motají čísilka jako na výherních automatech. Místo obrázků tam byli číslice. To číslo co tam bylo nejde přečíst, protože je to obrovský číslo. Každou sekundu tam skočí nějákej ten milion navíc. Ten web se týkal státní zadluženosti USA. Američani (jako zbytek světa) si volí prezidenta, aby je vytáhl alespoň trochu ze sraček ve kterých se topí celej svět (ukažte mi stát, kterej není zadluženej). Nicméně asi nejvíc zadluženým státem na světě je právě USA. Zvolený prezident tahá za nitky všemy směry tak, aby snížil zadlužení (když je dobrej), když je špatnej tak si přišel jen naplnit kapsu. Obama je myslím dobrej prezident, ale tahá za nitky bez ohledu na zbytek světa. USA a né jen USA se sere do konfliktů, po kterých jim je hovno aby na tom vytěžily. Dneska jsem slyšel, že USA posílá do nějáký prdele světa někde poblíž malé asie pár stovek jednotek, aby ochránily civilisty. Francie do téhož místa posílá několik vagónů munice a zbraní, aby se civilisti uměli ubránit samy. Jestli je to pomoc pro civilisty a nebo někomu svitla chvilka jak se zbavit přebytečného zboží (zbraní a munice) a vydělat na tom, o tom si udělejte obrázek samy. Střelné zbraně jsou pro ochranu států minulostí, jedinej odběr munice a zbraní je pouze pro policii, gangstery a lovce zvěře. Dneska se nacházíme v době, kdy se pro ochranu států využívají vzletové a dalekodoletové rakety s chemickou trhavinou.
USA má přebytek plynu (je druhá v ložiscích plynu právě po rusku), snaží se odstřihnout největšího levného dodavatele plynu pro evropu, aby mohli transatlanticky zásobovat evropu za velký prachy. Peníze, o to jde vždycky. USA našla skvělou fintu jak jim Rusko jde na ruku. Krym demokraticky (můžeme polemizovat zda to bylo demokraticky) odhlasoval připojení se k rusku. K demokratickému odhlasování je zapotřebí více jak 50% voličů PRO. Proto lze usoudit, že zbytek, kterej je proti nebude moc nadšený a bude vyvolávat vzpoury. Proč ale USA nezasáhla ještě před odhlasováním na Krymu? proč přichází s křížkem po funuse a sankcemi s kadencí automatického samopalu? Rusko raději zaplatí sankce, aby zalepilo hubu zbytku světa. Dokud se to rusku vyplatí, jakmile sankce přesáhnou hodnoty Krymu, tak se Rusko nasere, vyhlásí obchodní embargo celému světu a uzavře se. Rusové mají všechno, samotní si vystačí stejně jako Japonsko do nedávna. Horší to bude ale pro nás, protože sankce které posílá USA musí prvně schválit EU, a tá to schvaluje, aniž by si to přečetla, protože USA má na většinu pánů politiků v Bruselu nějákou tu špínu, která by jim ukončila kariéru nebo je dokonce poslala sedět. Výměnej obchod, EU to schválí a USA pozdrží špínu (viz. německá kancléřka). Takže aby jsem se vrátil k tématu, EU (Brusel) vesele schvaluje sankce proti Rusku, které není nasrané za ty sankce jenom na USA, ale taky na EU. USA a RF spolu nejsou kamarádi od jakživa a teď jako i tenkrát na tom bude zase nejhůř evropa.

Přesně tak, taky jsem zastánce Ruska, ono se jenom brání, teraz ty sankce proti federaci a určitým lidem, ked ty lidi nemaj ani na chleba, myslím si že jeno pár lidí bylo v Rusku, já jsem tam byl, v Moskvě si lidí žijou docela dobře(to říkám jako u nás když si žije spodní vrstvy), ok Tam je OBROVSKÝ rozdílů mezi bohatými a chudými, BOhatí si staví domy za MIliardy korun, a chudí nemaj ani na fasádu. Jerry to video je pravda, nic jiního než-li pravda, USA je tak zadlužený na sračku, že potřebuje nákou zápletku, tou je Ukrajinská krize, kdyť před rokem, jak chtěli zahájit operaci v Sýrii, Putin tomu zabránil. Mezi těmito velmocemi pořád zuří Studená válka, která nikdy neskončí. Jak si psal , Evropa bude na tom zase škodná. Nám čechům se to asi dotkne taky hodně, ve zprávách říkali že se zvětší hladina nezaměstnanosti a bude málo peněz a bude všechno drahý. Viz Ukrajina, šel jsem tam pro pivo a 2 litrové pivo Lvivské stálo 27 hřiven, což je asi 50 kč, mete tam 4 piva. Benzín, kurva ten se zdražil z 14 korun na 28, ale výplaty a důchody jsou stejný. Tam je to na hovno, ať tam rusové vletí a ať udělají pořádek, je to tam potřeba. No hold co se má stát stane se, ale kdyby se USA přestalo srát všude kam nemá, a ať si zůstane zalezlý tam na tom svým ostrově, udělalo by nejlépe, nabyly by takové konflikty jako Afgánistán apod.