Dělal jsem si IQ test taky 3x a vyšlo mi 2x - 125 a 1x - 120.
Nikdy není pozdě, dokud žijeme.
who cares? Hlavne ze je to vtipny
lol
Tieto jeho nekonečné výhovorky... Keby z toho vyrastie.
btw: "vyzeral som na viac, ale mal som 11." (JurOb) - Nie, nevyzeral. Vyzeráš tam na 10 ročného fagana. A fotka o "5 rokov" vyzerá tak isto. Adrenalin energeťák ti na veku nepridá.
Dokonca tam máš ten istý "účes". Koho s tými osieračkami chceš ohúriť? Hladáš si tu frajera či čo? (neodpovedaj) Peace.
na jednej som mal 11, na 2. som mal 15, každý človek, ktorý má aspoň o 10 stupňov väčšie IQ ako ty, vidí rozdiel.
sranda, že žiadny z týchto tučných gayov sem nepostne svoju fotku, ale fotky iných začne ihneď kritizovať a obkecávať svojimi "vtipmi". Prečo sa vy kokoti nepozriete na seba a až potom začnete pičovať na iných? Prečo sa konečne nezamyslíte nad sebou, akí ste jebnutí, postihnutí, s krivými nohami a malými hlavami?
Nikto by nic nekomentoval, keby sa Jur0b nespraval ako postih a kazdeho neklamal, takze asi tak.
Prečo je podla teba postih? Lebo sa nespráva ako robot, alebo ako typický jebnutý človek na kotelne s IQ 50 - 70? A klame v čom? Že nemal cheaty? Tie naozaj nemal, Kotel to dobre vie ;)
Podla mna sa sprava ako postih, lebo pise prispevky uplne od veci. Ludia by ho "respektovali", keby kazdemu nehovoril ze je "kokotský robot", presne ako pises ty a keby nezakladal temy "Pozitívna energYaw0w~". Klame v tom, ze medzi tymi fotkami je niekolkorocny rozdiel a ma dve tie iste tricka roznych velkosti, pretoze na oboch fotkach vyzera rovnako.
ľudia žijúci v láske stárnu pomalšie
každý jebnutý človek si napríklad všimne tvár ruky...
na 1. fotke mám tučnú ruku, ale celkovo moc tučný niesom, lebo ľudia pred pubertou alebo len chvíľu v puberte majú bacuľaté časti tela, aj keď tučný niesú a na 2. fotke už tučnú ruku nemám, lebo som takmer po puberte.
A ešte podľa iných fotiek môžete vidieť viac vytŕčajúce lícne kosti a podobne, čo majú väčšinou ľudia nad 195 cm, no na tej fotke, kde som mal tak 173 cm, mi kosti netrčia.
EDIT: a ešte som zabudol, že mladší ľudia majú guľatejšie líca väčšinou a to si môžete tiež porovnať.
Naposledy upraveno pribinacik; 19-08-11 v 17:22.
A tebe kdo obklopuje svojí láskou?
#ego #boost
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)