Strana 10 z 17 PrvníPrvní ... 89101112 ... PosledníPoslední
Zobrazit výsledky od 136 do 150 z 241

Téma: Ukrajina

Ex-admin Avatar uživatele 3k a Jerry
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Odpověď: Ukrajina

Čeho se víc bát USA - Ruska ? Nebo snad Číny ?
    Nejvíc mě sere jak to media vše zkreslují, vše ukazují jak kdyby za vše mohlo Rusko, ale co když jen USA hledá nějakej důvod ?
    Myslím že nikdo nechce asi udělat, ten první krok jen tak, ikdyž se tomu určitě během pár let nevyhnem..
    Jen je škoda že si neuvědomují co se stane, až vyletí první střela co vše to rozpoutá a co vše změní ..
    Přece jen od konce 2 světové to je již hromada let, divím se že už to dávno nezačalo, když jsem byl mladší, myslel jsem že se toho nedožiju, ale ted jsem přesvědčen že mě to nem1ne ..

Neříkám, že je to pravda, ale zajimavé video ..

"Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi." (Mt 7,12)

Stálý člen Avatar uživatele Hauss
    Datum registrace
    Aug 2013
    Umístění
    Východní Čechy

Citovat Původně založeno 3k a Jerry Zobrazit příspěvky
    Čeho se víc bát USA - Ruska ? Nebo snad Číny ?
    Nejvíc mě sere jak to media vše zkreslují, vše ukazují jak kdyby za vše mohlo Rusko, ale co když jen USA hledá nějakej důvod ?
    Myslím že nikdo nechce asi udělat, ten první krok jen tak, ikdyž se tomu určitě během pár let nevyhnem..
    Jen je škoda že si neuvědomují co se stane, až vyletí první střela co vše to rozpoutá a co vše změní ..
    Přece jen od konce 2 světové to je již hromada let, divím se že už to dávno nezačalo, když jsem byl mladší, myslel jsem že se toho nedožiju, ale ted jsem přesvědčen že mě to nem1ne ..

Neříkám, že je to pravda, ale zajimavé video ..
    To jsi vystihl.Stejně to jednou přijde...

Terminátor Avatar uživatele Eust.
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Global

Re: Odpověď: Re: Ukrajina

Citovat Původně založeno Unihoc Zobrazit příspěvky
    Ano, to lide co maji na to ano, zde se nachazis v roce 1979..>:D My tu mame jedinej splachovaci hajzl a kompl..:D v ulici.. Zitra ti vyfotim tu horsi cast смт. Буштина
    Když už jsi na té Ukrajině, mohl bych se zeptat, kde to vlastně přežíváš? Nejseš někde blízko Kurska?

Pokročilý člen Avatar uživatele Company
    Datum registrace
    Oct 2012

dnes ma potesila sprava, ze v nasej dedine resp. v ciganskej osade bolo 6 ukrajinskych utecencov (ze vraj separatisti), lahsie ozbrojeny (deagle so 4 nabojmi, tri vesty, flashe nejake a AWP s jednym zasobnikom), ze vraj len nejake poloautomaticke pistole mali traja a vyhrazali sa nasim ciganom lebo chceli vodu a im nechceli dat tak ze ich postrielaju a potom usli. Na druhy den rano hukacky cez celu dedinu 4 policajne volkswageny a 2 komanda kuklacis. Uz vo vedlajsej dedine maju ich fotky vyvesene patraju... clovek aby sa bal ze idem v noci domov ma zastreli lebo nemam vodu. Pustam psa...

Pokročilý člen Avatar uživatele Tukan
    Datum registrace
    Mar 2012
    Umístění
    Brno-Venkov

Re: Ukrajina

já jsem velkým zastáncem ruské federace. Je to právě RF, kdo nás krmí plynem a částečně i ropou, protože právě rusáci vlastní největší ropnou společnost na světě. Rusko si v minulosti hodně pošpinilo ruce a ten čert na zdi jim zůstal do dnes. Proč ale vypadá amerika jako spasitel na bílím koni..? Pro mě to je spíš sprasitel. Viděl jsem web na kterým se motají čísilka jako na výherních automatech. Místo obrázků tam byli číslice. To číslo co tam bylo nejde přečíst, protože je to obrovský číslo. Každou sekundu tam skočí nějákej ten milion navíc. Ten web se týkal státní zadluženosti USA. Američani (jako zbytek světa) si volí prezidenta, aby je vytáhl alespoň trochu ze sraček ve kterých se topí celej svět (ukažte mi stát, kterej není zadluženej). Nicméně asi nejvíc zadluženým státem na světě je právě USA. Zvolený prezident tahá za nitky všemy směry tak, aby snížil zadlužení (když je dobrej), když je špatnej tak si přišel jen naplnit kapsu. Obama je myslím dobrej prezident, ale tahá za nitky bez ohledu na zbytek světa. USA a né jen USA se sere do konfliktů, po kterých jim je hovno aby na tom vytěžily. Dneska jsem slyšel, že USA posílá do nějáký prdele světa někde poblíž malé asie pár stovek jednotek, aby ochránily civilisty. Francie do téhož místa posílá několik vagónů munice a zbraní, aby se civilisti uměli ubránit samy. Jestli je to pomoc pro civilisty a nebo někomu svitla chvilka jak se zbavit přebytečného zboží (zbraní a munice) a vydělat na tom, o tom si udělejte obrázek samy. Střelné zbraně jsou pro ochranu států minulostí, jedinej odběr munice a zbraní je pouze pro policii, gangstery a lovce zvěře. Dneska se nacházíme v době, kdy se pro ochranu států využívají vzletové a dalekodoletové rakety s chemickou trhavinou.
    USA má přebytek plynu (je druhá v ložiscích plynu právě po rusku), snaží se odstřihnout největšího levného dodavatele plynu pro evropu, aby mohli transatlanticky zásobovat evropu za velký prachy. Peníze, o to jde vždycky. USA našla skvělou fintu jak jim Rusko jde na ruku. Krym demokraticky (můžeme polemizovat zda to bylo demokraticky) odhlasoval připojení se k rusku. K demokratickému odhlasování je zapotřebí více jak 50% voličů PRO. Proto lze usoudit, že zbytek, kterej je proti nebude moc nadšený a bude vyvolávat vzpoury. Proč ale USA nezasáhla ještě před odhlasováním na Krymu? proč přichází s křížkem po funuse a sankcemi s kadencí automatického samopalu? Rusko raději zaplatí sankce, aby zalepilo hubu zbytku světa. Dokud se to rusku vyplatí, jakmile sankce přesáhnou hodnoty Krymu, tak se Rusko nasere, vyhlásí obchodní embargo celému světu a uzavře se. Rusové mají všechno, samotní si vystačí stejně jako Japonsko do nedávna. Horší to bude ale pro nás, protože sankce které posílá USA musí prvně schválit EU, a tá to schvaluje, aniž by si to přečetla, protože USA má na většinu pánů politiků v Bruselu nějákou tu špínu, která by jim ukončila kariéru nebo je dokonce poslala sedět. Výměnej obchod, EU to schválí a USA pozdrží špínu (viz. německá kancléřka). Takže aby jsem se vrátil k tématu, EU (Brusel) vesele schvaluje sankce proti Rusku, které není nasrané za ty sankce jenom na USA, ale taky na EU. USA a RF spolu nejsou kamarádi od jakživa a teď jako i tenkrát na tom bude zase nejhůř evropa.

Terminátor Avatar uživatele UNHCZ
    Datum registrace
    Aug 2013
    Umístění
    Aussig Sudety

Odpověď: Re: Ukrajina

Citovat Původně založeno Tukan Zobrazit příspěvky
    já jsem velkým zastáncem ruské federace. Je to právě RF, kdo nás krmí plynem a částečně i ropou, protože právě rusáci vlastní největší ropnou společnost na světě. Rusko si v minulosti hodně pošpinilo ruce a ten čert na zdi jim zůstal do dnes. Proč ale vypadá amerika jako spasitel na bílím koni..? Pro mě to je spíš sprasitel. Viděl jsem web na kterým se motají čísilka jako na výherních automatech. Místo obrázků tam byli číslice. To číslo co tam bylo nejde přečíst, protože je to obrovský číslo. Každou sekundu tam skočí nějákej ten milion navíc. Ten web se týkal státní zadluženosti USA. Američani (jako zbytek světa) si volí prezidenta, aby je vytáhl alespoň trochu ze sraček ve kterých se topí celej svět (ukažte mi stát, kterej není zadluženej). Nicméně asi nejvíc zadluženým státem na světě je právě USA. Zvolený prezident tahá za nitky všemy směry tak, aby snížil zadlužení (když je dobrej), když je špatnej tak si přišel jen naplnit kapsu. Obama je myslím dobrej prezident, ale tahá za nitky bez ohledu na zbytek světa. USA a né jen USA se sere do konfliktů, po kterých jim je hovno aby na tom vytěžily. Dneska jsem slyšel, že USA posílá do nějáký prdele světa někde poblíž malé asie pár stovek jednotek, aby ochránily civilisty. Francie do téhož místa posílá několik vagónů munice a zbraní, aby se civilisti uměli ubránit samy. Jestli je to pomoc pro civilisty a nebo někomu svitla chvilka jak se zbavit přebytečného zboží (zbraní a munice) a vydělat na tom, o tom si udělejte obrázek samy. Střelné zbraně jsou pro ochranu států minulostí, jedinej odběr munice a zbraní je pouze pro policii, gangstery a lovce zvěře. Dneska se nacházíme v době, kdy se pro ochranu států využívají vzletové a dalekodoletové rakety s chemickou trhavinou.
    USA má přebytek plynu (je druhá v ložiscích plynu právě po rusku), snaží se odstřihnout největšího levného dodavatele plynu pro evropu, aby mohli transatlanticky zásobovat evropu za velký prachy. Peníze, o to jde vždycky. USA našla skvělou fintu jak jim Rusko jde na ruku. Krym demokraticky (můžeme polemizovat zda to bylo demokraticky) odhlasoval připojení se k rusku. K demokratickému odhlasování je zapotřebí více jak 50% voličů PRO. Proto lze usoudit, že zbytek, kterej je proti nebude moc nadšený a bude vyvolávat vzpoury. Proč ale USA nezasáhla ještě před odhlasováním na Krymu? proč přichází s křížkem po funuse a sankcemi s kadencí automatického samopalu? Rusko raději zaplatí sankce, aby zalepilo hubu zbytku světa. Dokud se to rusku vyplatí, jakmile sankce přesáhnou hodnoty Krymu, tak se Rusko nasere, vyhlásí obchodní embargo celému světu a uzavře se. Rusové mají všechno, samotní si vystačí stejně jako Japonsko do nedávna. Horší to bude ale pro nás, protože sankce které posílá USA musí prvně schválit EU, a tá to schvaluje, aniž by si to přečetla, protože USA má na většinu pánů politiků v Bruselu nějákou tu špínu, která by jim ukončila kariéru nebo je dokonce poslala sedět. Výměnej obchod, EU to schválí a USA pozdrží špínu (viz. německá kancléřka). Takže aby jsem se vrátil k tématu, EU (Brusel) vesele schvaluje sankce proti Rusku, které není nasrané za ty sankce jenom na USA, ale taky na EU. USA a RF spolu nejsou kamarádi od jakživa a teď jako i tenkrát na tom bude zase nejhůř evropa.

Přesně tak, taky jsem zastánce Ruska, ono se jenom brání, teraz ty sankce proti federaci a určitým lidem, ked ty lidi nemaj ani na chleba, myslím si že jeno pár lidí bylo v Rusku, já jsem tam byl, v Moskvě si lidí žijou docela dobře(to říkám jako u nás když si žije spodní vrstvy), ok Tam je OBROVSKÝ rozdílů mezi bohatými a chudými, BOhatí si staví domy za MIliardy korun, a chudí nemaj ani na fasádu. Jerry to video je pravda, nic jiního než-li pravda, USA je tak zadlužený na sračku, že potřebuje nákou zápletku, tou je Ukrajinská krize, kdyť před rokem, jak chtěli zahájit operaci v Sýrii, Putin tomu zabránil. Mezi těmito velmocemi pořád zuří Studená válka, která nikdy neskončí. Jak si psal , Evropa bude na tom zase škodná. Nám čechům se to asi dotkne taky hodně, ve zprávách říkali že se zvětší hladina nezaměstnanosti a bude málo peněz a bude všechno drahý. Viz Ukrajina, šel jsem tam pro pivo a 2 litrové pivo Lvivské stálo 27 hřiven, což je asi 50 kč, mete tam 4 piva. Benzín, kurva ten se zdražil z 14 korun na 28, ale výplaty a důchody jsou stejný. Tam je to na hovno, ať tam rusové vletí a ať udělají pořádek, je to tam potřeba. No hold co se má stát stane se, ale kdyby se USA přestalo srát všude kam nemá, a ať si zůstane zalezlý tam na tom svým ostrově, udělalo by nejlépe, nabyly by takové konflikty jako Afgánistán apod.

čau grakone

Terminátor Avatar uživatele UNHCZ
    Datum registrace
    Aug 2013
    Umístění
    Aussig Sudety

Odpověď: Re: Odpověď: Re: Ukrajina

Citovat Původně založeno Eust. Zobrazit příspěvky
    Když už jsi na té Ukrajině, mohl bych se zeptat, kde to vlastně přežíváš? Nejseš někde blízko Kurska?
    Kursk je v Rusku vole..:D :P, žiju asi tak 100 km od Michalovcích.

čau grakone

Terminátor Avatar uživatele Eust.
    Datum registrace
    Aug 2012
    Umístění
    Global

Re: Odpověď: Re: Odpověď: Re: Ukrajina

Citovat Původně založeno Unihoc Zobrazit příspěvky
    Kursk je v Rusku vole..:D :P, žiju asi tak 100 km od Michalovcích.
    Mě nejde hlavně o Kursk, ale vzhledem k tomu kde bydlíš, to je jedno.

Server admin Avatar uživatele mirous
    Datum registrace
    Jun 2012
    Umístění
    Roztoky u Jilemnice nebo Říčany

Tukan: myslím, že jsi to v podstatě docela dobře vystihl. Já Rusi nemám rád. S trochou nadsázky řečeno, je to divošská chátra. Dej jim do ruky vodku a pistoli a postřílejí se navzájem. Od Ruska k nám nikdy nepřišlo nic dobrého. Když teď pominu celou dobu komunismu zde, rozbor toho, co bylo správně a co ne, okupace Ruska správná nebyla. Bylo to defakto vražení kudly do krvácející rány. Zazobaná část rusů si zase myslím, že jím patří na co si ukáží. Je to arogantní svoloč. Neznám moc Američanů, co by se chovalo takto arogantně a nadřazeně. V Rusku budou neustále přetrvávat názory, že bývalé ,,bratrské" země jim tak trochu patří. Na druhou stranu Amerika. Co nám kdy dala dobrého Amerika? Už za bývalého režimu byli lidi poprděný z toho, co bylo ze západu - nejlépe za Ameriky. Když se otevřely hranice, začali jsme Americe lézt neskutečně do prdele. Před deseti lety to vypadalo, že to trochu ustalo, ale bohužel, nestalo se tak. Lezeme jim do zadku stále. Američané tu chtěli mít radar (samozřejmě proti Rusku) a my se mohli zbláznit, abychom ho tu měli. Tupá Parkanová na to ještě nazpívala ,,písničku". Každý rok se slaví osvobození Plzeňska od nacistů americkou armádou, jiná města takové oslavy osvobození tou rudou armádou nedělají. Nebo se o tom nemluví. Amerika je samozvanou největší mocností Světa, ,,nejmocnější prezident", nejchráněnější letadlo, a další. Jak si jen troufají, nazývat se nejdůležitější mocností? jak si troufají kecat do všecho, když je to na druhém konci Světa? v Egyptě zabijí aktivistu z Francie, ale čeká se na vyjádření Bílého domu. Jak správně napsal Tukan, Amerika je zadlužená až po uši a bohužel, zbrojní průmysl, nerostné suroviny a export válek je to, co USA drží nad pádem do hlubin totálního bankrotu. A nerostné suroviny přece nebudou čerpat z vlastních zásob, ne? jednou válka přijde, přijde světová ropná krize a některé jiné suroviny budou neskutečně nabírat na ceně, takže USA budou na koni, protože si pošetřily vlastní zásoby. Teď o ně bojují jinde. Copak jde Američanům o nějaký mír na východě? ale houby. Těm jde o tamní nerostné bohatství. V případě Ruska těžko říci, zřejmě to bude souviset s transatlantickým zásobováním do Evropy. Jedno je fakt, EU se z USA může podělat. Dokud se USA štrachaly do věcí muslimských zemích, svedli to na terorismus, všichni je oslavovali jak s tím zatočí, ale víceméně je tam každý nechal dělat, co se jim zlíbí. Původně atentát na USA, který alespoň dle mě stejně zorganizovali sami Američani, přerostl v obří konflikt a absolutně znepřátelil všechny východní země mezi sebou. Jenže teď se USA spolu s EU začaly cpát do věcí Ruska a Rusko není nějaký připosraný Irák, aby si nechal kálet na hlavu. A samozřejmě, že šlo vždy o peníze. Už za druhé sv.války si území USA s Ruskem rozdělovali dle peněz. Nemám rád Rusko, nemám rád ani Ameriku za jejich ,,patent na vládnutí Světu" a za evropské vlezdoprdelectví Americe. Kde by Amerika byla bez Evropy? nebyla by ani objevena...

Vážně je mi zle z toho, na jakých principech dnes Svět funguje a představa budoucnosti je dosti nevábná.
    Naposledy upraveno mirous; 14-08-14 v 12:29.

Pokročilý člen Avatar uživatele Kyblík Hnoje
    Datum registrace
    Jun 2013

Nejsem zastánce Ruska ani zastánce USA. Faktem ale zůstává, že to Ruská federace vysílá (vysílala) neoznačené členy své armády do cizího státu bez předchozího upozornění či jakékoliv dohody s Ukrajinou či jinými státy. A přestože je hromada důkazů Rusko usvědčující z, řekněme, invaze, oficiálního vyjádření či "přiznání" jsme se ze strany Ruské federace nedočkali. Neoznačení, rusky hovořící vojáci s ruskou technikou přítomní bez povolení na území cizího státu... Co jiného si pod tím má prostý člověk představit?

A záhadný konvoj asi 280 bílých, plně naložených a údajně neoznačených (divný, co?) kamionů. Ukrajinská vláda se tak dostává do těžké situace - odmítnout ruskou "pomoc" bez vážného důvodu nemůže. Pokud se ovšem jedná o trojského koně, stejně nemůže nic dělat, ruská armáda bude mít již náskok. O konvoji údajné humanitární pomoci mířící k Ukrajině (ani se neví kam přesně) také nebylo dosud vydáno žádné oficiální prohlášení. Za to se objevují řeči o vyhlazení států, které by mohly potenciálně ohrozit Rusko.

Tak si nejsem jistý, kdo je tady ten zlý? Evropské státy a USA, kteří jsou nuceni na Putinovo chování reagovat zavedením sankcí vůči Ruské federaci či samotné Rusko v čele s Putinem mobilizující svou armádu a od začátku nepokojů usilující o opětovné získání svého bývalého území? Ten Krym oni prostě nemohou postoupit prozápadní politice. Je to hra. Hra o miliony životů. Sranda, co? :-)

Jaktože nepaříš?! Nekoukej jak se vyrábí řetěz a běž na Zombie Biohazard! :-) Nebo alespoň mrkni na moje mapy: Kyblíkárna, Sateda a nejnovější přírůstek Iratus.

Server admin Avatar uživatele mirous
    Datum registrace
    Jun 2012
    Umístění
    Roztoky u Jilemnice nebo Říčany

Tak ohledně konvoje vydalo Rusko oficiální prohlášení. Ona jedna věc také je, co se ve skutečnosti děje a druhá věc je, co nám tu servírují sračky jako Novinky a Idnes. Pokud si konvoj na hranicích převezme červený kříž pod sebe, pak je vše v pořádku. To že nejsou auta označená, co by tam jako mělo být za označení? Přemalovali 280 Kamazů ze zelené na bílou (už to už muselo dát dobrou fušku a spolykat pár peněz). Rusové tam posílají humanitární pomoc ruským civilistům, tam už žádní Ukrajinci téměř nejsou. Všichni pláchli. Posílají tedy pomoc svým lidem. Proto nevidím důvod, proč by v těch autech měli mít ještě bazuky :). Invaze Ruska není určitě chvály hodná akce, jenže celé to vzniklo Majdanem, který byl podporován USA a EU. Na západě Ukrajiny spolu léta žili v míru Rusové a Ukrajinci, Rumuni a Maďaři a najednou někdo řekl ,,ne, bude to EU" a druhý řekl ,,žádná EU, žijí tam Rusové a tak to bude Ruské"..a teď babo raď kdo má pravdu? podle mě nikdo, mělo to zůstat tak, jak to bylo. Trochu mi to připomíná 2.sv válku, kdy v pohraničí vedle sebe žili desetiletí, staletí, Němci a Češi, přišel Hitler a soused začal vraždit souseda.

Pokročilý člen Avatar uživatele Kyblík Hnoje
    Datum registrace
    Jun 2013

Jo, vydalo - že prý je vše dohodnuté s Ukrajinou a Červeným křížem - jenže to zástupci Ukrajiny odmítají a červený kříž údajně také nebyl řádně informován. Vůbec je tam kolem toho řada otazníků - například proč je konvoj doprovázen vojenskou technikou. Nějakých 20k vojáků na hranicích s Ukrajinou nestačí? :-)
    Citovat Původně založeno mirous Zobrazit příspěvky
    Ona jedna věc také je, co se ve skutečnosti děje a druhá věc je, co nám tu servírují sračky jako Novinky a Idnes. Pokud si konvoj na hranicích převezme červený kříž pod sebe, pak je vše v pořádku.
    Souhlasím, ve světě koluje řada fám a nepodložených informací, ale může za to Rusko, které poskytuje pouze částečné, příliš obecné či vůbec žádné informace. Novinky, idnes, živě, blesk, novu a podpobná individua je lepší neposlouchat. No jo, jenže podobné informace přináší i "důvěryhodná" média jako česká televize či český rozhlas.
    Citovat Původně založeno mirous Zobrazit příspěvky
    Rusové tam posílají humanitární pomoc ruským civilistům, tam už žádní Ukrajinci téměř nejsou. Všichni pláchli. Posílají tedy pomoc svým lidem. Proto nevidím důvod, proč by v těch autech měli mít ještě bazuky :).
    Jo. Jedou podporovat své lidi. A nejspíše ty samé lidi, kterým předtím dodávali zbraně. Nevim jak ty, ale já doma AKčko, devítku, bazuku, kevlarovou vestu či systém protivzdušné ochrany schopný sestřelit civilní letadlo ve výšce deseti kilometrů nemám :-D :-D A že by nejprve vybavili ruské separatisty zbraněmi a když je ukrajinská armáda poráží tak budou najednou humanitárně pomáhat místním občanům. Tak určitě :-D

Jsem si vzpoměl na tuhle scénu (česky je to lepší, ale to jsem nenašel)
    Hranice států jsou poměrně ustálené, ale ne všichni evidentně ztratili zájem kolonizovat a rozšiřovat svou říši, tak jak tomu bylo v (ne)dávných dobách. Všechno se mi to zdá jako promyšlená strategie. Zmatení soupeřů, popírání faktů až dokud nebude vše naprosto připravené, umělé ovlivnění lidí k patriotismu a zvýšení obliby svého vůdce (to jsem teď viděl na vlastní oči, když jsem byl v Rusku na dovče).
    No, doufám, že jsou mé obavy zbytečné a Putin je ve skutečnosti jen neškodný obyčejný a nesmírný dobrák.

Jaktože nepaříš?! Nekoukej jak se vyrábí řetěz a běž na Zombie Biohazard! :-) Nebo alespoň mrkni na moje mapy: Kyblíkárna, Sateda a nejnovější přírůstek Iratus.

Ex-admin Avatar uživatele 3k a Jerry
    Datum registrace
    Jun 2011
    Umístění
    Moravia

http://www.novinky.cz/zahranicni/evr...polupraci.html
    Novinky jsou sračka, ale zaujal mě ten text že rusko chtělo omezi dovoz kvůli tomu aby vlastni lidé neprodělávali ..
    Tohle by se přesně mělo udělat u nás, proč se dováží tolik jídla, když si ho můžem vypěstovat tady ?
    Proč se porušily u nás cukrovary a proč se tedka dováží za draho ?
    Protože EU a Rusko to dobře ví .. EU diktuje a my jen na tom ztrácíme jak idioti.. Co vůbec EU dobreho přinesla krom nějakech posranejch dotací na hovno ?
    Nejrozumější by bylo vypadnout z EU a to rychle a začít vyrábět a pěstovat více rostlin u nás..
    Ale myslíte že to ty, kteří o tom rozhodují zajímá ? 300 000 měsíčně a nějaka stovečka ho nevytrhne ..

"Jak byste chtěli, aby lidé jednali s vámi, tak vy ve všem jednejte s nimi." (Mt 7,12)

Server admin Avatar uživatele NarutoO
    Datum registrace
    Jul 2013
    Umístění
    Kraj středočeský

Citovat Původně založeno Kyblík Hnoje Zobrazit příspěvky
    Tak si nejsem jistý, kdo je tady ten zlý? Evropské státy a USA, kteří jsou nuceni na Putinovo chování reagovat zavedením sankcí vůči Ruské federaci či samotné Rusko v čele s Putinem mobilizující svou armádu a od začátku nepokojů usilující o opětovné získání svého bývalého území? Ten Krym oni prostě nemohou postoupit prozápadní politice. Je to hra. Hra o miliony životů. Sranda, co? :-)
    Evropa je nucená zavést sankce proti Rusku ne ničím chováním, ale na nátlak USA. Co si máme představit pod pojmem "Putinovo chování"? Například v německu probíhá docela dost vážná diskuse, jestli ty sankce jsou v pořádku a zda mají nějaký efekt. Ekonomové dokonce potvrzují opak, rubl jde nahoru a Rusko získává nové obchodní partnery (jižní amerika). Sankce ze zavedly z "bublinou" vytvořeného důvodu, protože se neustále omílalo v médiích to, že za sestřelení malajského letadla mohou rusové. Kde jsou zprávy o pádu letadla dnes? Když už se po vyšetření ví, že letadlo bylo pravděpodobně sestřelené jiným letadlem (po důkladném vyšetřování mezinárodního týmu), západním médiím, která štvou proti Rusku, a právě z toho důvodu na něj uvalili embargo, se to do krámu nehodí (východní separatisté nemjí letadla). Putin má na východě na hranici s Ukrajinou armádu.. a kdo by neměl, když se tam válčí. To je jako kdyby někdo obviňoval někho, kdo žije v přízemí, že je přecitlivělý, když si dává do okna mříže.
    Hollywood nám dává jasnou zprávu od američanů (jejímž praktickým vykonavatelem bude hlavně poslušný psík NATO, protože na triko si to sami nevezmou): "Válka je cool, dokud jsme ji začali my!"
    Vím,že to vypadá ,že se akorát vymlouvám,ale viděl jsem to u náké žádosti,kde koprákek psal,že měl stejný problém.

Pokročilý člen Avatar uživatele Tukan
    Datum registrace
    Mar 2012
    Umístění
    Brno-Venkov

1 z 1 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný.

Re: Ukrajina

Jo je fakt, že rusko se v minulosti chovalo dost hajzlovsky. Prakticky za likvidaci našeho průmyslu můžou Rusové. Naše automobilky byli nejlepší ve světě a co se stalo? Přišlo se na to, že naše automobily jsou 10x tak lepší jak ruské a proto dostaly od Ruska červenou a stopla se výroba a vývoz na nějákej ten pátek. Všechno ale fungovalo a všeho bylo dost. Za komunistů v česku se muselo poslouchat na slovo, to je fakt, ale všechno FUNGOVALO! Nikde nic nekrachovalo a republika bohatla, žádná chudoba, nezaměstnanost, nic takovího nebylo. Za komárů české podniky prosperovaly! Pak až byli lidé zase moc bohatí, tak se začaly vyhazovat prachy za píčoviny typu mramorových paláců pro rusy, lázeňské pobyty atd.. Republika se ale pořád držela na pomyslné hranici. Dneska všechno krachuje. Sklárny, porcelárny, veškerej českej průmysl. Člověk když vystudoval základní školu, musel mít vybranou střední kde studoval zadarmo (fabrika si ho vybrala a zaplatila školné). Jakmile si vybral střední školu hned už měl i do budoucna práci v oboru. Dělal zedníka? Dobře v prváku se vědělo že bude pracovat pro toho a toho za tolik a tolik a bude to zedník. Dělal mechanika? Fajn, zaměstnejte ho za 3 roky až vystuduje tam a tam. Lidé měli práci aniž by ji vyhledávaly, práce šla na ruku! Když si potřeboval vymalovat cimru, hodil ses 2 týdny marod, první tejden si vymaloval, druhej si měl volno, měl si to placený, občas nějáká kontrola a vše v pořádku. Je fakt že po dosažení plnoletosti za lidma chodily ouředníci podepsat jim členství ve straně, ale lidi se měli jakš takš dobře! Dnes? Vylezeš ze střední, seš hovno když máš maturitu, když uděláš vejšku tak ti možná dovolijou dělat na pokladně v Kauflandu. Práce není. Potřebuješ se hodit marod? No fajn, ale první tejden seš doma zadarmo, navíc jakmile se hodíš maroda tak tě přesunou z tabulky ''Adepti na vyhazov'' do tabulky ''Adepti s předností na vyhazov''. Dneska marody nikde nechcou stejně tak jako slečny s budoucí mateřskou. Všude chcou praxi, ale kde jí mají ty děcka vzít? Tenkrát si tě na praxi vzala fabrika. Dnes ne. Dnes čeká ve frontě na tvoje pracovní místo dalších 100 lidí, tak táhni doprdele jestli chceš dělat problémy. Dneska si není člověk jistej prací! Tenkrát sis mohl vzít hypotéku, stavět barák atd. Dneska? Dneska se člověk bojí vzít půjčku na jeden rok protože nikdy nevíš, jestli zítra příjdeš do práce a dostaneš tam padáka na hodinu. Ať to bylo jaký to bylo, s rusama jsme se neměli dobře. Polemizovat se dá nad tím, zda se aktuálně máme líp..? Tenkrát si někoho zavraždil, nikdo se stebou nesral. Žádný že tě stát ubytuje ve 3 hvězdičkový věznici se zvýšenou ostrahou (televize s placenými kanály, rádio, telefon, cigára, fet, alkohol), srali na tebe, hodily tě do uhelných dolů, buď si vypustil duši tam, nebo si vypustil duši v jinde. Rusové dokázali zužitkovat vše, i vrahy. Dneska, když vidím ty soudce placený z daní, co si tam nad každým případem válí koule v nóbl hadrách třeba i 5 sezení (podle počtu odvolání odsouzeného) tak se mi chce brečet. Spravedlnosti bude učiněno za dost teprve tehdy, až bude platit slavné přísloví ''oko za oko, zub za zub''.
    Náš první prezident naší nové republiky, ať už byl jaký byl, dobře nás prodal.. komu? Zase americe a za pár šupů. Viz. česká armádní technika, hlavně návrhy na výrobu kulometů. Tyto kulomety náš prezident prodal za pár šlupek americe. Pár šlupek šlo do národní kasičky, kde se po nich zaprášilo. Od ameriky pak určitě dostal něco, co si mohl strčit do kapsy za skvělí obchod. Dnes se po něm dokonce jmenuje i letiště v Praze a americké vrtulníky létají s ''americkými'' (českými) kulomety.
    Nedělejte z ničeho nic víc než to je. Momentálně si myslíte, bůh ví co v těch 280 náklaďácích vezou. Je tam opravdu jídlo? Není to náhodou nějáká chemická zbraň, raketomety, pumy, jaguáři, tygři... Serte na to. Rusko určitě bude vyvážet zbraně za hranice když už teďka má dobře nahnuto k válce ne? Myslíte že to je prdel, ale válku nechce ani jedna strana, protože nikdo neví, jak taková válka světovích velmocí dopadne a co to bude mít za následky. Na takoví válce se dá dobře nahrabat, ale taky kurva zbankrotovat. Ukrajina konvoj odmítá... proč?! Pomoc od ruska a odmítnuta? Ano, však to bylo dobře popsáno v tom videu ''za pád vlády ukrajiny, ekonomiky ukrajiny , a nevzití ukrajiny do EU může rusko!'' tak proč by teďka měli příjmout pomocnou ruku od někoho, kdo má podle scénáře vypadat jak skurvená svině? Raději si vymyslí fámu, jak je ten konvoj nebezpečný aby to ještě přitížily. Kdyby to kurva byl tak nebezpečný konvoj, tak by NATO a hlavně OSN zakročilo! Ale kdyby konvoj měl na SPZ třeba vlaječku USA, tak by je přivítaly s roztaženýma nohama mnohdy krásných ukrajinek.
    A co tá ruská armáda na hranicích? Řeknu to následovně. Máte barák plnej žrádla v lednici, nastole. Máte tolik žrádla, že ho házíte do popelnice. Před barákem se začnou rvát dva medvědi, bývalí kamarádi o vaši popelnici plnou žrádla. Jeden chce dokonce k vám do baráku! Co uděláte? Vytáhnete popcorn 3D brejle a jdete čumět na televizu nebo zabarykádujete vrata a nastražíte medvědí pasti?! (vysvětlivky - barák = rusko, žrádlo = lepší politika ve všem i lepší ekonomika, medvědi = proruští obyvatelé ukrajiny/obyvatelé ukrajiny, vrata = hranice, medvědí pasti = armádní technika).

Dnes ve zprávách říkaly, ''my si vystačíme i bez ruského plynu a ropy.. máme bohatá ložiska a kvůli uhelným a jaderným elektrárnám nepoužíváme na výrobu elektřiny plyn. Rusko nám dodává jen 2/3 plynu a 1/3 nám dodávají Skandinávští'' Ti lidi si serou do huby samy. S elektřinou tak špatně nejsme, to je fakt. Jaderný elektrárny nás s uhelnejma utáhnou. Ale doprdele kde chcou brát ten plyn? Skandinávie nám nebude dodávat levnej plyn když bude monopol. Navíc ho nemá tolik aby nakrmila evropu. Moravské naftové doly nedokážou nakrmit republiku. Mě osobně tato problematika nesere. Já vařím na elektřině a topím kotlem, kterej přežvejkne i kočku s kostma. Ale ropa se mě týká a neříkejte že milion obyvatelstva utáhne pár vrtů u Hodonína od MND. Nesčetněkrát rusko plyn zdražilo a nesčetněkrát jsme brečely a domácnosti si začaly pořizovat kotle s dotacema.

Unihoc, musím tě vyvíst z omylu. Né že všechno bude drahý, všechno bude naopak levný a to nás zlikviduje ještě dřív, jak kdyby všechno bylo drahý. Jakmile nám odstřihnou export, import se bude muset snížit protože se bude dovážet víc jak vyvážet. Začnou být přebytky všeho a okolní státy to nebudou chtít, protože jim zmizne jeden z odběratelů (Ruská Federace). Takže vyvážet se bude o něco míň. Všeho bude přebytek a nikdo to nebude chtít = ceny půjdou dolů (to nás zlikviduje). Protože ceny půjdou dolů tak přežijou jen velké fabriky s dotací od EU a státu, protože malým soukromníkům se nevyplatí pěstovat žrádlo, nevyplatí se chovat zvěř protože je to bude stát víc, jak jim to bude prosperovat. Půjdou do mínusu, a to i ty velký fabriky, který to ale nějak přečkají a naleznou jiný ekonomický plán. Koruna půjde do piči, Euro půjde do piči, Dolar ale dopiči nepůjde. Lidé co mají statek pro vlastní účely to zlikviduje >>> větší nezaměstnost a ceny zase porostou (a to ani nechtějte vědět co to udělá s cenou pozemků, bytů, domů a kanclů). Až se situace urovná (po krachu konkurence) bude zase všechno stejně drahý s tím, že bude míň konkurence takže možné monopoly v republice tudíž všechno nabere obrácený směr a když je monopol, tak je bezkonkurenční cena, která leze do obrovských výšek, až lehtá božstvo na vajcách jazykem. ČNB se bude snažit ceny produktů uzemnit, ale monopolu se nedá moc odporovat. Nedoplatí na to, ale jen farmáři, ale všichni soukromníci ať už jde o servis, uzenářství nebo nějákej obchůdek. Nakonec se to dotkne opět našich platů, důchodu a státních zaměstnanců. Proč chcou politici zase víc peněz? Protože ví, co je čeká. Chtějí si udělat úspory na horší časy. Důchodové připojištění, popřípadě peníze na půdu někde v JAR, atd.

A to ještě nemluvíme o číně do které evropa přesouvá své fabriky kvůli levné pracovní síle. Nicméně co bude s exportem číny? Uzavře se nám taky? Od číny odebíráme věci od automatického dilda po žlutý pneumatiky. Nevěřím však tomu, že by se čína chtěla potopit s ruskou federací
    A když nás nezlikviduje USA (ekonomicky)/ RF (vojensky) tak nás koupí Německo (podotýkám, že už teďka polovina průmyslu republiky patří němcům).

Edit: Jo američani jsou děsně v klidu v zákopech na jejich kontinentu. Kdyby RF odpálilo raketu na ameriku, tak jí amíci zničí ještě 30 minut před jejím startem... Jsme to my, kterým maj cvakat kulky. Popravdě jsem z toho trošku ve stresu (mezi půlkama prdele bych dokázal zlomit desetikorunu)
    Naposledy upraveno Tukan; 14-08-14 v 23:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 67 users browsing this thread. (0 members and 67 guests)

Pravidla přispívání