Citovat Původně založeno Belinko12 Zobrazit příspěvky
reset v ZIADNOM PRIPADE a Trey, musim ta opravit. Na prvy pohlad, je to zaujimava myslienka na spestrenie, ale po sekunde zistime, ze je to totalna pitchovina - S prepacenim. Najviac hracov na serveru, ktori maju pomerne vysoky level, su commanda. ma IK na knife, a absolutne nepotrebuje stats v kategorii INT. to znamena, ze sa mu uvolni 100 stats, ktore si smelo rozdeli tak, ze bude mat kondiciu 220 (zaklad + 150), HP 310 (zaklad plus150) a este zvysne do obranz = IMMORTAL
Tak napísal som že max hp by som nechal tak ako je, ale do ostatných statov by som to pridal. Keď si dá bonusovú kondíciu komando, môže to isté spraviť aj FS, rusher atď. Ono treba vziať v úvahu aj to, že napríklad Sapper si môže dať o 50 viac int. Takto bude dávať plukáčmi cca 50, a aj commando s 260 hp a 170 obrany bude mať problém to zdržať + je tam slowdown. Jedinú nevýhodu vidím v tom, že by to nižšie levely mali ťažšie, čo by sa dalo ale spraviť serverom pre level 1-100 a 101+ s tým, že server 101+ by mal iba jeden item.
Ale pridal by som aj možnosť dať určitý stat na full. Pretože ak by sa hráč s levelom 170 chcel prispôsobovať itemu trvalo by mu to celkom dlho...