Zobrazit výsledky od 1 do 10 z 10

Téma: Steam - TAB jako na NS

Steam - TAB jako na NS

Ahojte, mám zase problém -_-. No Hraji přez steam ale když dám tab tak to vidím jak nonsteamák ale bindy mám jak sem si je dal na steam, grafika je jak na NS prostě NonSteam csko. Nevíte co stím? (nevím jestli pomůže, ale brácha hraje na NS)

Stálý člen Avatar uživatele Volume
    Datum registrace
    Jan 2013
    Umístění
    Praha

Odpověď: Steam

Citovat Původně založeno B00M3R Zobrazit příspěvky
    Ahojte, mám zase problém -_-. No Hraji přez steam ale když dám tab tak to vidím jak nonsteamák ale bindy mám jak sem si je dal na steam, grafika je jak na NS prostě NonSteam csko. Nevíte co stím? (nevím jestli pomůže, ale brácha hraje na NS)
    A co bys čekal za grafiku ? Neměnil si třeba rozlišení? Po změně rozlišení nemusíš vidět steam ikonky ve scoreboard

Slečno, víte jaký je rozdíl mezi konverzací a sexem ? Nechcete jít ke mě a popovídat si o tom ?

nevidím ty ikonky jaký potřebuji rozlišení?

Ex-admin Avatar uživatele KeYo
    Datum registrace
    Mar 2013

ked tvoj bracha hra na NS.. vypinaj steam.. lebo jak zapnes NS a mas zapnutu steam aplikaciu.. rozjebe ti to cele nastavenie cska na steame:)
    "Kto si umýva kok*t, ten si nemusí umývať ruky" Čajo

Citovat Původně založeno OoKeYo Zobrazit příspěvky
    ked tvoj bracha hra na NS.. vypinaj steam.. lebo jak zapnes NS a mas zapnutu steam aplikaciu.. rozjebe ti to cele nastavenie cska na steame:)
    toto se mi jeste nestalo :D

ale k teme. takova ta tabulka aby jsi videl kdo je vsechno steamak je od rozliseni 1024x768 a vys
    Naposledy upraveno Zoyer; 06-09-14 v 20:33. Důvod: omfg hrubka jak brno :D
    -->ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ<--

̶N̶I̶K̶O̶L̶E̶T̶A̶
    ̶H̶o̶n̶e̶y̶ ̶c̶o̶c̶a̶i̶n̶e̶

Datum registrace
    Mar 2013

tak mne sa to stalo vzdy.. boha.. aj steam sa mi z ceskeho prepol na anglicky.. :D nevim jak je to mozno.. aj ked som si zapol NS.. tak steam csko som mal deffault vsetko..:D

Ex-admin
    Datum registrace
    Jan 2014
    Umístění
    Karviná/Brno

Citovat Původně založeno Zoyer Zobrazit příspěvky
    vis
    Atentát. :D

Citovat Původně založeno OoKeYo Zobrazit příspěvky
    tak mne sa to stalo vzdy.. boha.. aj steam sa mi z ceskeho prepol na anglicky..
    Tohle se mi stalo asi 10krát, že se mi to přeplo do angličtiny, pokaždé, když jsem zapl steam, tak jsem nakonec rezignoval a nechal to tak.

aha tak vy to mate vsechno v cestine. tak to se nedivim ze mi to nic neudelalo :D ja jedu na default vsechno anglicky. a sorry za tu hrubku no.. :D
    -->ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ<--

̶N̶I̶K̶O̶L̶E̶T̶A̶
    ̶H̶o̶n̶e̶y̶ ̶c̶o̶c̶a̶i̶n̶e̶

Datum registrace
    Mar 2013

Citovat Původně založeno Maaaaaaaaaaja Zobrazit příspěvky
    Tohle se mi stalo asi 10krát, že se mi to přeplo do angličtiny, pokaždé, když jsem zapl steam, tak jsem nakonec rezignoval a nechal to tak.
    Ja ked idem na NS tak vypinam steam.. :D inak sa mi to nestalo nikdy ze len tak:D a inak cskko mam deffault len neiktore veci nastavene podla seba..:D

Pokročilý člen
    Datum registrace
    Aug 2014
    Umístění
    žižkov A.K.A. Libčice n.d.vlt cikánská čtvrť vole

Odpověď: Steam - TAB jako na NS

Já jsem měl ns od kotelny a když jsem koupil csko na steamu tak mi to ukazovalo že error. A někteří nevědí že proč error, proto když kupuju všechny hry tak se nejdřív po platbě odhlásím, a přihlásím.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání