Ahojte, mám zase problém -_-. No Hraji přez steam ale když dám tab tak to vidím jak nonsteamák ale bindy mám jak sem si je dal na steam, grafika je jak na NS prostě NonSteam csko. Nevíte co stím? (nevím jestli pomůže, ale brácha hraje na NS)
Ahojte, mám zase problém -_-. No Hraji přez steam ale když dám tab tak to vidím jak nonsteamák ale bindy mám jak sem si je dal na steam, grafika je jak na NS prostě NonSteam csko. Nevíte co stím? (nevím jestli pomůže, ale brácha hraje na NS)
nevidím ty ikonky jaký potřebuji rozlišení?
ked tvoj bracha hra na NS.. vypinaj steam.. lebo jak zapnes NS a mas zapnutu steam aplikaciu.. rozjebe ti to cele nastavenie cska na steame:)
"Kto si umýva kok*t, ten si nemusí umývať ruky" Čajo
Naposledy upraveno Zoyer; 06-09-14 v 20:33. Důvod: omfg hrubka jak brno :D
tak mne sa to stalo vzdy.. boha.. aj steam sa mi z ceskeho prepol na anglicky.. :D nevim jak je to mozno.. aj ked som si zapol NS.. tak steam csko som mal deffault vsetko..:D
"Kto si umýva kok*t, ten si nemusí umývať ruky" Čajo
aha tak vy to mate vsechno v cestine. tak to se nedivim ze mi to nic neudelalo :D ja jedu na default vsechno anglicky. a sorry za tu hrubku no.. :D
Já jsem měl ns od kotelny a když jsem koupil csko na steamu tak mi to ukazovalo že error. A někteří nevědí že proč error, proto když kupuju všechny hry tak se nejdřív po platbě odhlásím, a přihlásím.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)