je docela op ta jeho nova pasivka na 900 range dobehnout cil u nekterych papirovych hrdinu jista smrt
je docela op ta jeho nova pasivka na 900 range dobehnout cil u nekterych papirovych hrdinu jista smrt
Jakákoli provokace může být tvrdě trestána.
A cenzura vládne.
na juggernauta ale nemas :D
Občas streamuju nějaké turnaje/ jumpy/jb, nebo jiné hry, tak tam nezapomeňte dát follow :D
Jak jednou řekl jeden moudrý majitel: "Je to jen hra a cokoliv jiného má větší význam."
Naposledy upraveno because; 11-10-14 v 00:08.
Máš nick: 320.230.401.333:27089 tak to riadne provokuješ ľudí čo o tom hovno vedia.
Sometimes it's hard to know, which way you're supposed to go
RETARDI Z KOTELNY - https://uloz.to/!Sz9nVaB8lNC9/tupci-txt PW je v názve vety obsiahnuté.
Nevím kdo je retard :D
Btw přišel jsem po 3 minutách hraní a stejně jsem měl do 10 minuty stejnej lvl, chtěl jsem to hrát do daconu, protože bylo hodně suportů a jestli napíšu kup wardy a brečím tak seš asi trošku jinačí.. Nic o tom ješte že se jako suport pochlubíš s nezawardovanou mapkou a nepíšeš Jerry zaše plače ..
A to že jsem potom položil wardu a ty za 10 s přijdeš a dáš ji vedle mojí a řekneš, že jsem ti to měl říct že jsem ji tam položil :D už mlčím :D
nj normal skill bracket tam se to toci :D
až na ten Desolator kterej je v tomhle případě zbytečnej je to pěkně nakrmená meduzka
feedla meduza je hovno horsi je feed pro packo to si pak bez problemu rozdava ik
Jakákoli provokace může být tvrdě trestána.
A cenzura vládne.
poprosím žiadny hate dotu hrám od dneška :D http://i58.tinypic.com/3506ukk.jpg" border="0" alt=
Stavějí se tršičku jiné itemy, ale jinak na první hry je to dobrý. Proti tobě by už moc lidí nemělo šanci. Nejdříve doporučuji hrát lehčí (OP) hrdiny na zahrání a pak postupně zkoušet těžší a těžší až se nakonec dostaneš k invokerovi nebo meepovi. Na malých levelech je stejně teď zbytečbé hrát jako v "pro lize", protože tam vesměs potkáš 5 hard carry v jednom týmu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)