Citovat Původně založeno Larodar56 Zobrazit příspěvky
1) On jako první napsal dementní post. 2) Kdyby si tu byla ještě na starším foru věděla bys jaký je to kokot.

Možná jsem viníkem tohodle spamu ale absolutně nechápu proč ho bráníte, po celou dobu co tu je on se bráníme my...
Vzdy jsem vam rikal, at ho ignorujete. Misto toho jej zacnete urazet a napadat jako prvni. Komu neni rady.....
Citovat Původně založeno grEy Zobrazit příspěvky
Pretoze keby jeho posty ignorujete, tak nic nepise. On vie, ze pokazde, ked nieco napise, vam to neda a odpisete mu aky je to kok a pod., a jeho to bavi. Ja uz som to pochopil, ale vam to musi asi niekto natlacit do hlavy.
grEy ma naprostou pravdu a povysil tim u mne na status jednoho z mala "rozumnych"
Citovat Původně založeno traktor Zobrazit příspěvky
Neděláš v cirkuse? Jestli ne, tak se na to dej protože máš na to talent.
Takhle mě dlouho nikdo nerozesmál !
Pozdravuj tatínka flegmouše a vyřiď mu, že by se s tebou měl stavit u psychiatra.

PS: Nechte Juru napokoj, nic neudělal. Nemůžete vědět jestli je to on nebo někdo jinej.
K zadosti samotny: proto se uz k zadostem tolik nevyjadruju jako v drive, protoze si myslim, ze to nema smysl. Adminu je i tak dost a moje vyjadreni dostane jen zadost opodstatnena a od cloveka co znam ze serveru jako BEZPROBLEMOVYHO