Zdravím, nevím zda to přijde jenom mě, ale ta spawn ochrana je neuvěřitelně dlouhá. Nebylo by od věci ji zkrátit aspoň na polovinu, pokud hráč není úplný bot, dá z ní kill a ještě se stihne najíst...
Zdravím, nevím zda to přijde jenom mě, ale ta spawn ochrana je neuvěřitelně dlouhá. Nebylo by od věci ji zkrátit aspoň na polovinu, pokud hráč není úplný bot, dá z ní kill a ještě se stihne najíst...
Cheater na servery? Píšte cez výkričník (!), alebo mne na steam (matis)...
Pri hlásení cez ! uvádzajte nick podozrivého a dôvod...
http://www.youtube.com/watch?v=2zQ7M...ature=youtu.be
Aj ja si myslím, že je to dlho, hrávam tam stále, a dajme tomu mapu D2.. Ty sa spawneš na B v záhrade, no prejdeš pri bedňu a zrazu sa spawne niekto v záchode, a musíš dosť dlho počkať, dokým zmizne ochrana aby si mu mohol dať kill, a keď počuješ niekoho s kat tak je to v prdeli, dáš len 1ho.. A to je buď ten v katoch alebo v záchode, keby je menšia ochrana, tak stihneš dať oboch lebo dáš toho v záchode a aj toho čo akurát vychádza s kat...
Grakon ani to by nebolo zlé, len potom by sem prišlo xxx detí a plakalo by na to, že si ani nestihnú vybrať zbraň a ani sa pozrieť myškou hore. Nechal by som to tam ale skrátil by som to na polovicu.
Na DM FFA si obcas zajdem, no z toho, co som si tam zahral, by som sa skorej priklonil ku grakonovmu nazoru To ze bude xxx ludi plakat, ze si ani nevyberu zbran - od toho je previous setup. Ak ti ide len o body, budes asi chciet skorej zbran, s ktorou dokazes hrat najlepsie. Raz si ju navolis a potom uz ledvojku (popripade trojku). Vtedy ti je ochrana na dve veci...
Naposledy upraveno MrJack; 04-11-14 v 22:30.
Lenže zas tí, čo tam prídu 1. krát tak im to nepôjde hneď akože rýclo vybrať, budu sa to musieť naučiť v podstate. Čiže by som to obmedzil na tú polovicu...
Njn ale nakoniec je aj tak na Kotlovi co urobi. Tak nech sa to da prec a je to.
jo
jo, co? Bude se rušit?
csko.cz Classic a FFA DM hunter.
Ex GS.cz JB, Knife, Aim a War3FT admin.
Jinak nicka co nic nedokázala, nemá skutečnej život a proto bydlí ve vlastnim baráku a vozí se na novej audině
Nie, je to skrátené na polovicu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)