Spoiler Já mu nevěřil ani to, co říkal, prostě nic, a konečně to vyšlo ven. Teď bude doufám díl o Rickovi zase, a bude se to takhle nějak střídat, a "záhadně" se najednou někde po nějaké době sejdou.
Takisto ma táto časť vôbec nebavila.Dúfam že budúca čast už bude o tom ako sa snažia dostať do tej nemocnice a vyslobodiť Beth s Carol.Ale skôr si myslím že to zas bude nejaký nezmyselný diel o tom ako sa ryšavý nasere.Aj ked už by sa Daryl mohol aj s tým čiernym vrátiť k Rickovi a ísť do tej nemocnice spolu aby to nadväzovalo na predminulý diel.
Tak ti mě těma časovejma prodlevama pořádně motaj hlavu jinak tady ty vekacávac1 dílě kde se z toho pul dílu čumí do zdi mě fakt nebaví..
Inak trošku debilovina, že sa nerozhledne a napálí do ní auto :D už jenom že potkat v té době auto :D v tom tichu snad musí slyšet hh
Snad konečně přijdou k tomu děju..
To si děláš srandu, ta fyzika toho auta, to nééé :D :D
Jinak tahle série už ale začíná nudit, vůbec se mi to nelíbí, ty přechody, a vůbec. Čekám, kdy bude konečně nějakej zvrat, nebo něco... jakože asi bude, když šel Daryl s tím mokakaramelovým občanem za Rickem... Bude to ještě ale zajimavé
No hlavně auto visí z mostu, zábralí fuč a předek auta jako nový :D
Asi nejhůře strávených 40minut mého bezcenného života. V dílu není žádná informační hodnota, Carol furt něco mele a Daryl sem tam zabručí že "Hmm". Jediný co víme do dalšího dílu je to že Daryl je s černouškem, nic víc. Celkově je ta 5. série zatim o ničem
Z celého dílu jsem viděl asi tak 5 minut, zbytek jsem přetočil. Tenhle seriál jde do kopru a to ve velkém tempu....
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)