Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 93

Téma: [13.12. - 14.12.] CTF turnaj 5v5

Threaded View

Odpověď: [13.12. - 14.12.] CTF turnaj 5v5

Takže za prvé SalqeN je zřejmě čistý, ale nelíbil se mi tento moment na tom hltv - 15:01:47 - 15:06:72 cca, čumí na mid a nemůže ho slyšet pak zaleze za bednu a čeká než mu vevyjde, ale do tý doby než zalez, tak ho neslyšel.. Potom ano dostali jsme demo od Kajolky ok, to mi přijde ok.. Další věc jak mám zjístit že něco má na HLTV v konzoli kurva? Může mít cokoliv a na hltv se to prostě nezobrazí chci demo, pak může dělat kokota jak chce a postoupí neoprávněně, chci demo at se ,ůžu kouknout do konzole či si tam "tajně" nemačkal f9, f12, delete, home nebo end.. Dejte mi klidně ban je mi to uprdele, když si neumíte ohlídat aby točili demo, až budete dělat další turnaj, tak si na to prosím dávejte pozor, děkuju..

Plus když jste takový frajeři pánové a banujete za nesmyslný spam, tak tu má pro Vás ještě něco Piplap : 8:25 kouká se potom do zdi jestli nikdo není za bednou či za dveřma všimne si že je někdo děruje, tak vyběhne s nadějí že je zabije zabil jen jednoho 9:08 dosti viditelné ab + norecoil chcem demo od něj prostě !!! běží k flaze a kouká se do zdi jestli náhodou není nikdo na schodech aby svého spoluhráče informoval !!!! CHCI OD NĚJ DEMO
    Naposledy upraveno Zoyer; 14-12-14 v 13:54. Důvod: pouzivej edit/slouceno

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Pravidla přispívání