Nebo banovat nesmyslná a zbytečná hlášení..
Nebo banovat nesmyslná a zbytečná hlášení..
Jasně, díky tomu se to určitě naučí. Přijde mi, že se na řešení díváte úplně ze špatného úhlu.
Nováček, který je u CT poprvé je samozřejmě nervózní, vězni ho jednoduše dostanou do stresové situací a snadno se nechá zmást nebo se splete. Těžko přijde na JB někdo nový, kdo bude skvělý simon, navíc je to hra pro (podle mého) věkovou cílovku 12+. Nějak se to naučit musí, pochybuju, že je v jejich zájmu to, aby pro vás byli nežádoucí. Je to i o přístupu některých zkušených CT k nim, kteří se jim vysmívají a žádají o přesun namísto pomoci, rady nebo opravě při nesouladu s pravidly.
Hlasování o přesunu je samozřejmě nerealizovatelné.
Naposledy upraveno hofy; 18-12-14 v 18:19.
Som proti tomu, aby spešl videl hlásenia "!". Tu sa zo spešla robí už nejaký admin, donedávna sa bral spešl (alebo keď sa zakladal, tak to bolo hlavným poslaním) ako hráč, ktorý ovláda pravidlá, tak sa mu dá nejaké "privilégium" na to, aby mohol ísť prednostne k ct. Dávnejšie sa spešl dozorcovia snažili o rozšírenie práv, tak chceli slap/slay/kick/umlčať a príkazy, ktoré má admin (amx_nick a pod.). Zneužívalo sa to v prospech spešl dozorcov a úžitok z toho nebol žiadny. Preto sa to aj zrušilo. Ako hovorím, spešl dozorca je hráč, ktorý ovláda pravidlá lepšie, preto má možnosť výberu týmu. Nie behať po hláseniach...
Čo sa týka votekick-u, tak som tiež proti, taktiež si myslím, že by sa to zneužívalo!
Co se tu vlastně řeší? Však co se týče lidí (dětí) na JB, tam stejně nic nezměníte.. Aby spešlové viděli hlášení je podle mě taky blbost.. Do hlášení se píše porušování pravidel, za které je ban, to spešl nevyřeší.. A souhlasím s Chemistrym, za chvíli bude chtít spešl i grab ne?
V tomhle je skvělej Jakub (Grakon), když dělá u ct někdo něco špatně, tak poradí. Ale v dosti případech sem viděl, že spešl dával přesun za první fail..
Podle mě je tato téma uplně zbytečná, řešíte neřešitelné.
Myslím si, po prečítaní threadu, že naozaj najlepšie riešenie je sa snažiť tie deti vychovat to by mali speslovia a Admini robit..najma speslovia.......
No... To se lehko řekne, než udělá.. :D Jediného koho jsem viděl nějak "Vychovávat" Začátečníku u Ct byl Grakon... Jinak, když je něco kolem osmé hodiny večír, tak Přicházejí jako návalové vlny spašlové a admini ve stylu: "Neumíš, nehraj."
A Házejí přesuny nebo zákazy...(Už jsem to více než párkrát viděl..) Na tom nejde nic změnit.. Doufejme že hold ty menší věkové kategorie vyrostou a zmenší se počet přibývajících devítiletých hráčů..
Ty vole Cart ešte povedz, ešte ja nevychovávam :
nechcete spravit online poradenstvo? cele toto mi pride ako keby sme hrali s chromymi, samozrejme ze sa s deckami nebudem srat, ked ti hraci vedia ze to nezvladnu tak maju ist k T, nie som pedagog + este ked niektore decka su arogantne tak ako mam mat k tomu chut, lebo ja veru ze nemam
za dalsie oni ani necitaju pravidla, oni chodia k ct len aby boli "viac", musia si splnit svoj snicek o tom ze budu ct...
nebudem pisat o "starsich", lebo sa najdu aj taky co to nevedia, ale na jb by to bol abnormalny jav
Keď ťa niekto bude poučovat o nadváhe, zjedz ho tiež! Virus, virus everywhere.
http://img.memecdn.com/fucking-piece...t_o_870112.jpg
https://49.media.tumblr.com/4484be12...f2mto1_500.gif
![]()
Brain - pozri sa, prelistuj si Jailbreak pekne od začiatku, ešte predtým ako si začal pôsobiť na fóre. 5/10 príspevkov je obmedzenie neschopných a detí od ct. Vyšlo aspoň dačo? Nie. Je to nerealizovateľné, pretože aj na najdokonalejší systém sa dá vymyslieť nejaká chuchma, a potom si to môžeš zasa len drbnúť do prdele. Deti (12 a menej) treba upozorňovať, nie banovať a kickovať od ct. Banuje a kickuje sa za drzosť a demenciu, vulgaritu v mikráku apod. Treba ich nejakým spôsobom upozorniť, naučiť a vyhovieť aj im.
"The world suffers a lot... Not because of the violence of bad people. But because of the silence of good people." (Napoleon)
"Nepoznám kľúč k úspechu. Viem však, že kľúčom k zlyhaniu je snaha zapáčiť sa kadému." (Cosby) + vyhovieť každému (Ja)
Žiadosti o práva sa riešia IBA na fóre, nie cez steam!
GL&HF. It´s just a game.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)