Dobrý den komukoliv kdo to bude řešit.

Mám problém, už jsem psal žádost o UBAN a doufám že mě bude poskytnut,ale chci tu vyřešit něco jiného. Zajímalo by mě jak se může někdo stát administrátorem,jestli je na to nějaký výběr protože dostat tři týdny ban za to že bez jediného sprostého slova vzjádřím svojí nespokojenost s nadržováním administrátora hráčům (viz dnes Britney) a nechá i prijít regulerní FK se slovy že je stejně konec mapy a v té samé chvíli nechala i být to že si tam hráči T mačkali navzájem náhodu aby se zabily navyájem tak mi to přijde opravdu přehnané. Nevím co je ta Britney zač, sice s ní nehraju poprvé ,ale zažil jsem jí párkrát když dávala bany jiným hráčům a nebylo to vždy úplňe v cajku. Jde mi o to že pokud Administrátor si takhle beztrestně může hrát na herního boha a nemá žádný postih tak to asi není úplně v pořádku. Znám pár slušných administrátorů,ale je jich opravdu poskrovnu. Byl bych rád za nějaké vzjádření od někoho jiného mimo slečny Britney protože ta mi dost nevzbíravým slovníkem dala najevo co si myslí o lidech s názorem. Děkuji a omlouvám se že otravuju,ale tři týdnz ya toto je opravdu hardcore.