Zobrazit výsledky od 1 do 15 z 21

Téma: Adolfak --> Britny

Threaded View

Administrátorka Avatar uživatele Britny
    Datum registrace
    Feb 2013
    Umístění
    V pohodlí domova

Odpověď: Stížnosti - hlášení z Jailbreak serveru

Přijdu na server, tam totální bordel. Zaplé mikrofony, ty si tam zpíváš, nebo tam pouštíš nějaké songy, potom tam CT cosi pouští a nic se neděje. To jenom tak okrajově. Potom co si sám v cele s ganou tam dojde Luky a zabije tě. V tom za něj začneš nadávát - každý ví co jsi zač - že ti dal FK, já se ti ještě normálně snažím vysvětlit, že když si v cele s ganou sám a máš ji, tak tě CT může zabit, protože tu zbraň nemáš co brát. Ty tam do mě začneš hustit, že to tak budeš dělat taky.
    Následně to kolo vznikne vzpoura a poslední CT je zabito a je konec kola a nějaké T tam zmáčkne náhodu (nikoho to nezabije - protože končí hned kolo) ale ne to by nebyl zabiják, aby se tam do mě nepustil, že mu nadržuju a nedám banm za CT tlačítka - pravda, banuje se za to, on za to dostal ban. Ne nedokáže jeho mozek pochopit, že nebudu dávat za to ban, když bylo už konec kola a ani by to nestačilo nikoho zabit. Tak se tam začne do mě navážet. Fakt mě nezajímáš, několikrát sem ti řekla jak to je, ale tvoje kecy nemíním už poslouchat, o čem teda vypovídá tvůj banlist. U všeho byl tatka - tot ode mě vše.
    E:
    A kde máš tu žádost o UB? Jestli myslíš tuto tvou výhružku na mojej zdi, tak to ti asi moc nepomůže - UB nedávám, pouze zkracuji, což u tebe nehrozí.

Adolfak - dnes 22:11 Zobrazit konverzaci Ohlásit
    Tak doufám že sis ulevila když si někdo dovolí být nespokojený s tvím nadržováním a přehlížením evidentních FK a mačkání ct tlačítek. Počítej s tím že na kotelně s tím budu otravovat tak dlouho dokud mi ten tvůj nesmyslnej a nesmyslně dlouhej ban nezrušej. Nevím přesně o co Ti jde,ale měla by ses nad sebou trošku zamyslet a nebo nedělat admina pokud na to nemáš. Je mi jedno kolik banů mi ještě zařídíš,ale nenechám to bejt,protože ve svobodný zemi si mohu vyjadřovat názor kdy chci a kde chci.
    Naposledy upraveno Britny; 09-02-15 v 00:43.
    Člověk si nemůže zachovat věčný život, ale může si zachovat věčné jméno

STEAM REP BRITNY

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání