Citovat Původně založeno Tatka.Smoula Zobrazit příspěvky
Byl jsem u toho a bohužel označená věta není pravda. Jednoduše řečeno ruply Ti nervy, měl jsi zapnutý mikrofon a přehnal jsi to. 70% projevu byly urážky a nadávky. Po upozornění od Britny jsi se začal hádat o tom, že Tě to všechno sere, že máš právo se NESLUŠNĚ vyjádřit atd.. Bohužel CT nevyply mikrofony a pořád jsi pokračoval a jelikož Ti pozornost věnovala pouze Britny, tak si začal hledat čím by jsi jí mohl odpálkovat a naskytla se příležitost, kdy na konci kola/mapy po umření CT jedno T začalo mačkat CT tlačítka aniž by se simonovalo, nebo CT byly naživu. Byl jsi upozorněn, neuposlechl jsi a ještě jsi začal řvát víc. Příště se jdi vybít do posilovny a JB si nech, jako relax. :)
Tak. Ji ani odepisovat nebudu protože je to arogantní pipka a nemá význam s ní cokoliv řešit. Svim způsobem máš pravdu takto. Lukasovi sem řekl svoje a nebylo to moc vkusné,ale za to sem ban nedostal. Dostal jsem ho až dvě nebo tři kola na to. A pokud si dobře vzpomínám tak k britny sem vulgární nebyl. Pouze sem ji oznámil že to budu řešit a nikam neodejdu jen proto že si to milostivá přeje a nelíbí se jí když někdo poukaze na její velké administrátorské nedostatky. Nezajímá mě že to bylo na konci kola. Podle pravidel je ct tlačítko ohrožující život jiných vězňů zakázané mačkat. A když je to zakázané tak je to zakázané kdykoliv a když sem na to ukázal a nedal se odbor tak mi dala ban. Nedala mi ho za hádku s lukem nebo kdo to byl. Takže jen dokázala ze je to zamindrakovana holčička co banuje za to že někdo ukáže na její nedostatek. Ostatně ban se slovy táhni odsud jinam o tom svědčí. Úmyslně sem si projel spoustu banu od jiných adminu v banlistu a vždy má ban odůvodnění. Zde je pouze odůvodnění ze mam vypadnout. Nešlo o to s tím klukem protože to by mi dala ban o půl hodiny dříve a to bych mlčel. Jenže takhle si princezna nabiha sama. Neříkám že mě chování předtím bylo v cajku,ale myslím že už chapes o co mi jde. Ten ban mě stejně nezastaví,mám více počítačů k dispozici na hraní. Kde jen o princip.