Okurko tebe mám jako hráče docela rád,ale nebyl si tam a pokud bys dobře četl,nepru se o tom že sem byl na lukáše vulgární. Pokud bych měl banana za to tak mlcím,navíc můj balist vás nemusí zajímat.to je ten nejsměšnější argument co znám,ale ok vyjadrim se i k němu když to tak všechny pobuřuje že ho nemám cistej. První tři bany neobhajuju protože jsem ještě neznal pravidla a stal jsem se k ct. To myslím že pochopí každý normální člověk a k těm dvěma od pittbula sem se tu vyjadřoval dost dlouho protože sem je dostal skupinové když sme si stěžovali na sobotu a jeho hru akorát nám to fórum někdo zašel protože se to tu nehodí do krámu aby si někdo dovolil něco napsat proti že. Jo a jeden ban tam mám za to samé ct tlačítko na té samé mapě. Takže má stížnost britny při hře byla oprávněná stejně tak jako to že už vím že podle britny se může fragovat bez vyzvání pokud sw domnivas že má někdo gunu. Rád jsem se priucil. Pravidla asi nic neznamenají když si admin.
takže asi tak k mému banlistu. Jo a ne . Nehodlám to nechat být protože tento tritydeni ban je šikana,takže se k tomu budu vyjadřovat pořád dokola dozblbnuti,protože tohle si nemůže dovolovat. Jak sem řekl kdyby byl za tu hádku s lukem tak mlcím,ale takhle ne. To je jen malej její dívčí problemek a vybila si ho na mě a to se mi prostě nelíbí.