Ahojky :)
Chcel by som demo od Beeho s Nuke proti nám (undvei.eu)
Nieže by sa mi niečo nezdalo ale chcem si tu hru pozrieť ešte raz :)
Dikíčko:)
Chcel by som demo od Beeho s Nuke proti nám (undvei.eu)
Chcel by som demo od Beeho Best of koderna s Nuke proti nám (undvei.eu)
Klidně to odehrajem ve 4ech... Dáme jim početní výhodu. Kdyby byl rematch. On to podle mě má..
Naposledy upraveno Piplap Kaufland; 28-03-15 v 19:44.
Klidně to odehrajem ve 4ech... Dáme jim početní výhodu. Kdyby byl rematch.
K tomu my nepřistoupíme.
"Říká" že to točil ale že pak leavnul a že se mu to neuložilo což je blbost... O tom jsem si psal s fhackerem a ten vyloučil že by se mu to demo smazalo..
Navíc ze serveru se neodpojil ani jednou..
Jarný troška si zmeškal čas kedy si si to mal kuknut. Žiadať o demo sa mohlo maximálne do 10min od konca zápasu. Takže už ti niesú povinný dodať demo. Ak tak si stiahnu hltv. Bager prosím ja si vyriešim dnešní den tak sa velmi do toho neangažuj aby v tom nebol zmätok ze to robíme dvaja :) stále ešte máte čas do 21:00 potom sa bude riešiť postup ďalej. Žiaden rematch alebo niečo podobné nepríde k úvahe!
A thetime kdy jsme to skončily by nebyl jen tak náhodou?
Počkat neměly by jsme mít 6 bodu? Za tu kontumu s ambre?
Keď si kukneš odkaz na tabuľku tak tam máte kontumu. V príspevku som to len zle prepísal do tabuľky. Cize hráč z Teamu HS nedodal demo do časového limitu. Tym pádom zapas medzi HS a chinaskill kontumujem v prospech chinaskill. Tym pádom dalej postupuje team chinaskill. V tabuľke to opravím v priebehu noci.
Vocas by nás chtěl kontumovat, přitom bychom vás mohli kontumovat za pozdní příchod na zápas, cya
E: cirumflex http://leteckaposta.cz/638405433
Naposledy upraveno pweredbytvaroh; 29-03-15 v 15:59.
Žádám dema od těchto hráčů
yeblington - tahač teamu
lak1 - 0:12 za T
Demo - ten si nezasluží hrát s botmi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)