Ale byl by to fajn fight :)
Občas streamuju nějaké turnaje/ jumpy/jb, nebo jiné hry, tak tam nezapomeňte dát follow :D
Jak jednou řekl jeden moudrý majitel: "Je to jen hra a cokoliv jiného má větší význam."
heh milku :D
Jakákoli provokace může být tvrdě trestána.
A cenzura vládne.
lol divim se ze mas takove socre proti earthovy to musel bejt dobrej lempl...
A cenzura vládne.
rikam ze je to lempl.
A cenzura vládne.
Vyhrali sme v pohodke
Naposledy upraveno mrkvicka; 02-04-15 v 17:27.
to si posral.
Občas streamuju nějaké turnaje/ jumpy/jb, nebo jiné hry, tak tam nezapomeňte dát follow :D
Jak jednou řekl jeden moudrý majitel: "Je to jen hra a cokoliv jiného má větší význam."
Spokojný som 84 minút hrania sa vyplatilo.. samozrejme rankedík
to si posral.
uz ma nebavilo hrat na tom mojom 2k mmr ucte s kokotmy v teame tak som sa rozhodol ze skusim zalozit smurfa a po tych par hrach som nadmieru spokojny, po troch hrach v normal skille ma to hodilo do high skill bracketu a tam uz to je o inom, ten pocit ked picknes carry na safe linku a suportia ta 2ja chllapci alebo roamovanie na mid to je uplna pohodicka, nehovorim, je to trosku tazsie ale da sa zviknut :) http://www.dotabuff.com/players/229249646 celkom spoko zatial, snazil som sa vzdy na 100% ale bohuzial v par hrach nevydalo lebo to nejaky kar leavol alebo totalne feedol, ale to je asi v kazdom brackete :D kazdopadne oproti staremu uctu je to pokrok.
sice som dotu dlho nehrl, ale 2 supportov, ktory supportia celu hru, nie iba 10 minut, som zazil iba raz z tych posranych 200 hier. krasny pocit najst si team, ktory spolupracuje, hlavne na rankedoch. btw 2k mmr? si sa daleko nedostal :-D
Mi něco povídej o 2K mmr -_-, já chuj to musel posrat na malém lvlu a teď si stěžuju, že se to nedá hrát. A ono se to doopravdy nedá hrát. Pro mě má normálka větší hodnotu než ranked, protože to, co se nachází v těch 2K mm je děs a hrůza. Schválně jsem tedkom asi měsíc hrál jen rankedy (sem tam normálku). Jednu dobu jsem vyhrával druhou dobu zase prohrával, ale konečná situace je v tom, že jsem ještě v horším ranku. Z těch 2K mmr se prostě nedá dostat nahoru. Tam se vůbec nedá spoléhat na tým, to je úplně děs.
S párty MMR sa dostaneš aj s 500 na 4K bez problémov len si nájdi team..Party mmr je uplne useless ale čo sa týka solo tak si pickuj hrdinov ktorý ti potaha celú mapu smurf účet je výsledok tvojho skillu hrania pretože sa nedokážeš dostať z 2K na 4K tak si uplna sračka v dote.Ja viem že ťažko sa hraje s kokotmi ktorý hraju ako useless noobs ktorý nevedia čo je tango ale dá sa to zvládnúť.Ak ti poradím pickni si SNipera na mid postav MOM do 5 minuty a máš jednoznačné GG a nepotrebuješ ani supporta do teamu.Tak som sa ja dostal z 2,5 na 3K ešte ked som mal.Som proti Smurf účtom pretože som príklad toho čo som dokázal a nehanbím sa za to že som mal niekedy 1,9 rating.Pozri teraz mám solo 3,8 a som spokojný :) Som si vedomí toho že to je sračka ale dostať sa z 1,9 na 3,8 je podľa mna ukážkový výsledok
Good LUCK
to si posral.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)