Zobrazit výsledky od 1 do 10 z 10

Téma: Panky --> Byznis

Threaded View

Ex-admin Avatar uživatele Byznis
    Datum registrace
    Apr 2013
    Umístění
    Nitra Slovakia

Odpověď: Panky ->>> Byznis

Citovat Původně založeno Ziza Zobrazit příspěvky
    Byznisi jen proto ze ti nadaval tak si mu dal perma a pak ty nevis o nicem
    koupil jsi od kamose csko pres steam a vim ze obchazel ban
    a navic kdyz si nekdo bude stezovat ze je nekdo s adminteamu hloupej pac dal perma za to co, co by mel byt obycejny ban, pak neco rikej koupi si steam csko a ty ho zabanujes a jeste reknes takovou lez ze to ukrad, tak mi nerikej ze je ten ban opravnenej za koupeni cska nemuze byt perma a nebo kdyz bude mit novej komp ci preinstalovany windows
    a nechapu proc nikdy i kdyz mame lidi ktery to potvrdi tak stejne neverite a kecate taky kraviny ze to je ubohe
    nejradsi byste vsechno lockly aby se neukazala pravda o vas
    este raz sa nadychni , potom si precitaj co porobil v hre a na fore a potom este raz povedz suvislu vetu kde admin porusil pravidla . Tento clovek ak ho tak mam nazvat tu hrat jednoducho nebude ...a odkaz mu ze ani jeho otec ani mama aj ked napisu rybicky (mu to nevybavia)....
    (jedine ubohe si tu ty ze si zastavas tvojho kamarata - ktory tu ma jasny ban ci uz na fore ci uz v hre , a zastaval si si ho aj inde , nakoniec este povies ze ty si jeho otec ako si on navymyslal pred Kotlom a v sprave premna)
    + este trapnejsie je ze si ho obhajuje niekto kto tu ma permu .... ze Ziza

vsak co nejde na ten portal co tu potom spamoval na fore ? ked je raz primitiv a fakt dement (co mnoho hracov potvrdi a potvrdilo ze neni v poriadku) tak nech ide s prepacenim ze tak musim povedat DO PICE ... nikto ho tu nepotrebuje

a ano cely atmyn team je "hloupej" dokonca aj tebe dal "hloupej" admin ban za cheaty .... sa uvedom prosim ta a vylez uz s tej Pankyho riti
    Naposledy upraveno Byznis; 12-04-15 v 21:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravidla přispívání