Posli steam tu do pmky.
Posli steam tu do pmky.
Máš nick: 320.230.401.333:27089 tak to riadne provokuješ ľudí čo o tom hovno vedia.
Sometimes it's hard to know, which way you're supposed to go
RETARDI Z KOTELNY - https://uloz.to/!Sz9nVaB8lNC9/tupci-txt PW je v názve vety obsiahnuté.
Ohľadom toho LOLka mám otázku. Ide o to, že ľudia z admin teamu môžu mať účet na Weste alebo na Easte. Na ktorom zo serverov by sa hralo?
Ještě poupravím, bude 5 disciplín.
Takže je domluveno.
Dohoda zní takto.
Oba portály sestaví 5 týmy sestavené pouze z adminů.
1. Tým CS 1.6 Knife
2. Tým CS 1.6 Public
3. Tým Dota 2
4. Tým LoL
5. Tým CS:GO
Podmínky jsou následující.¨
Všichni členové týmu musejí mít práva někde na portále, je jedno, jestli GTA Minecraft nebo cokoliv dalšího, ale musí to být admin.
Všechny souboje se odehrají 25.4. mezi 15:00 - 19:00
Všechny týmy musí mít 5 členů, s tím, že pokud se někdo nedostaví, může být nasazen náhradník, který se nemusí hlásit předem.
I náhradník musí být admin.
Pokud ze vším souhlasíte, mohl by si to jeden z vašich vzít na starost, přidat si mě a pořešit to.
Můj steam http://steamcommunity.com/id/bestkniferineurope/
Rád bych si zahrál alespoň něco z Knife nebo LoL, ale vzhledem k časové tísni nemůžu na sto procent říct, že budu mít čas.
zalezi na tom jestly se tu najde rozumenej team na dotu
Jakákoli provokace může být tvrdě trestána.
A cenzura vládne.
Přesně tak, nejdeme si zvedat ega ani bůh ví co, je to prostě zábava, pořad je to jen hraní počítačových her.
Z výhry máš dobrý pocit a nic víc. A když se prohraje férově, tak z té prohry taky člověk nemá zlý pocit.
U nás už dáváme dohromady teamy.
Mám pár poznatků ohledně lolka, kterému nerozumím.
Vyberte si , jestli chcete Eun neb oto druhé, west se mi nezdá jako nejlepší volba, ale nechám výběr na vás. Tak mi zde napište někdo.
LoL east
Všetko až na knife máme poskladané. Ale knife asi neposkladáme...
Veď vemte public adminy, taky máme adminy s Publicu. Protože ti jsou dle mého lepší než knifeři (někteří)
Beru z5, je to Public admin, další je Avatar admin, další je CS:GO admin a jen 2 knife admini.
Klidně bych šel, ale jak jsem říkal nevím jestli budu mít čas v tu dobu.
podla mna by bolo dobre to dat až po máji (květnu).. dosť adminov sa nevie zariadiť len tak za týždeň, lebo už majú plány a niektorí majú maturitu, na ktorú celý rok kašlali a majú už len posledný mesiac
"Kto si umýva kok*t, ten si nemusí umývať ruky" Čajo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)