Zdravím komunitu, dneska som si všimol že autodestrukce je item, proti ktorému sa nedá brániť tak by som chcel navrhnúť aby sa táto funkcia pridala SWAT štítu :)
Prosím vyjadrite svoje názory, či ste proti alebo za tento návrh :)
Zdravím komunitu, dneska som si všimol že autodestrukce je item, proti ktorému sa nedá brániť tak by som chcel navrhnúť aby sa táto funkcia pridala SWAT štítu :)
Prosím vyjadrite svoje názory, či ste proti alebo za tento návrh :)
Keď nevieš, prečo máš pokračovať, spomeň si na dôvod, prečo si začal
ano
Okey ďakujem :-) môžete locknúť tému :-)
ja bych byl proti, protoze by se za SWAT stitu stala NANO vesta
NANO? pokud si dobře pamatuju, tak byla odolna proti knifu, podle mě ta NANO vesta nebyl tak super item k vuli destrukci, ale k vuli commandu...
pozri sa keď bola nano aspoň si mal nejakú ochranu proti auto, teraz s ňou zabiješ každého, ak sa ešte nepridala tá funkcia swatu, a zo swatu nebude nano lebo so swatom nebudeš mať odolnosť voči či už platinové alebo uranové alebo titánové náboje + náboje plukovníka :)
Ja som proti....
autodestrukcia je jediny item ktorym dokaze slabsi team vyradit jedneho, alebo dvoch s vysokym lvl druheho teamu. ked ma niekto hocijaku class s lvl 150+, nedajboze 180+, tazko sa dava s niekym pod lvl 100 aj ked ma nejaky notes. Medic si hodi lekaren, dva krat, demo ho zabije uz len tym vybuchom atd atd.. autodestrukcia je jediny item ktory odpali aj vyssi lvl. Hravam COD casto a jediny ktory placu koli autodestrukcii su ty, ktorym sa nepaci ked maju score 80 ku 20. Nedajboze aby ich niekto dal ked predsa hraju za vysoke lvl. Mal som tu konflikt s panom adminom bzns. On mi vtedy tvrdil ze koli mojej autodestrukcii odisli nejaky ludia zo serveru lebo som ich odpaloval. Vcera som zazil ze prisiel s lvl 170 ci kolko na mapu a videl som ako sa do piatich minut odhlasili traja ludia kym som to nevzdal ani ja. Jedine ako som s nim mohol bojovat bola spominana autodestrukcia.
Autodestrukcia je postihnuta dost uz tym ze pridava len 5 expov a navyse zomries tiez... V podstate sa mozes rozhodnut ci chces expit alebo sa zabavat.
Su odporocvia autodestrukcie, vacsinou starsi hraci co maju vysoke lvl, ty budu hlasovat za, a su hraci co s tym hraju pre zabavu, ty budu proti. Pre mna je COD funny server a auto je vrchol zabavy :) Tak ta kotel prosim len o jedno, rozmysli si to a dobre uvaz. Samozrejme rozhodnutie je na tebe.
mne by stacilo aby sa zakazala na comanda
Nebo co treba takhle. Je to divny navrh ale nekomu by se mohl libit :D. SWAT stit: nepusoby ti zraneni rakety ani miny, SWAT stit 2: nepusobi ti zraneni autodestrukce ani miny. Tak nevim .. :D
Zdár ve hře mě najdeš pod nickem |GOD| LAky :).
Hraju převážně na BaseBuilderu, COD:MW nebo Deathrunu
Žádost o UB:
"dobry den prajem moj 24 rocny brat hrava CS 9 rokov a vy ste mu dali ban za WH ? nikdy necitoval !!! ma sluchadka a mikrak velmi dobre je pocut kroky cez celu mapu ...ziadam o unban , prisaha ze nikdy nebude uz hrat tak dobre !!
9 rokov odohane Cs ta nieco nauci po turnjaoch chodil :) a vy mu date BAN , ziadam vas pekne :) !! Dakujem vo pred"
by [S]t4k!sTa
dokolecka sa opakujuca "lovestory" ... stop_r nic v zlom, ale troska si serkas do ust ... jednoznacne pridat SWAT stitu funkciu odolnosti voci Autodestrukcii. Autodestrukcia je jediny item, ktory nema kontru. Porovnavat swat s nano? Hlupost, ved SWAT nevykryje instaknife, commandos knife, awp item, ani neznizuje dmg voci nabojom.
Stop_r aby som ti vysvetlil, preco, tak preto, ze ked ma ten tvoj spominany "medik" alebo hocijaka class, s dobrym skore, povacsinou ma naboje a notes/kevlar. Vtedy ich tak ci tak das autodestrukcii. Ked ich to bude srat, dropnu item, budu menej odolny a budu cakat v nadeji na swat. a ked pride, bude rezistentny voci destrukcii ale znacne menej vydrzi. A ked tak neucini, zabijes ho kazde kolo destrukci. Simple as fuck.
BTW Kotel, prosimta, ten tvoj post "ANO" znamena, ze to zmenis? lebo o tomto navrhu sa tu hovori vyser roka, a sam som inicioval tuto zmenu davno, aj zopar dalsich hracov, no nikdy si sa k tomu nevyjadril. Dakujem ...PS prepac, ze sem pletiem do inej temy inu temu, ale ked uz som tu rozpisany - stale ti niekto pise, jak su classy nevyvazene, pridaj hento tam, uberam tamto tam.: Ak chces, aby to bolo vyrovnane, zaved jeden item na kazdy COD server, alebo ucin nasledujucu zmenu "pravidie", ze tak ako nemoze mat pri dvoch itemoch hrac subezne 2 offenzivne itemy, tak nebude moct mat sucasne Offenzivny aj defenzivny item. (aby z neho nebol tank). Ale iba kombinacia offenzivny + utility/use alebo defenzivny+utility/use. Dakujem
Ty mas dovody preco si za ten swat, lebo nehravas s auto a nemas ju rad... ja mam dovody preco to nechchem, lebo auto ma tak bavi ako ziadny iny item.. napriek tomu ze sa neda s nim asbolutne expit :)
Uplne rusit by ji nemusela. Pridal bych jen nizsi damage.
Proti, je to jedinej normální item, kterej platí na vyšší lvly. A navíc je to sranda dělat ze sebe džihádistu.
Přidal bych velmi malou šanci na dropnutí, jinak jsem proti, aby se zrovna na tom něco měnilo. Ta cena za to, že s tím někoho killneš je už tak vysoká, navíc se k němu musíš dostat. Možná bych tak maximálně zmenšil range. Taky jsem si všiml, že je u autodestrukce jaksi ignorována výška. Několikrát se mi stalo, že když jsem se odbochnul na mostě, tak jsem zabil toho, co byl pod mostem.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)